Christian Jungersens bog 'Du Forsvinder' udkom i 2012 og blev en stor..." /> Christian Jungersens 'Du Forsvinder' filmatiseres - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 10 september, 2015 | af Line F. Svare

0

Christian Jungersens ‘Du Forsvinder’ filmatiseres

Christian Jungersens bog ‘Du Forsvinder’ udkom i 2012 og blev en stor succes. Den lå på den danske top 10-liste i et helt år og fik Læsernes Bogpris, samt blev nomineret til Politikens Litteraturpris.

Nu meddeler Zentropa at de filmatiserer bogen, og rollelisten er allerede virkelig stærk. I de bærende hovedroller er Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas og Michael Nyqvist. Peter Schønau Fog, som bl.a. står bag ‘Kunsten at græde i kor’, får manuskript- og instruktørrollen.

Ser vi på handlingen, så handler den om skolelederen Frederik (Nikolaj Lie Kaas) som bliver anholdt og sigtet for stor bedrageri. Det viser sig, at Frederik i tre år har haft en hjernesvulst, som har ændret hans personlighed. Konen Mia (Trine Dyrholm) må, med hjælp fra advokaten Bernard (Michael Nyqvist), kæmpe for at få Frederik frikendt og redde familien.

‘Du Forsvinder’ har premiere i februar 2017.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑