Den fjerde Afdeling Q-film er netop nu under arbejde. Det er 'Journal..." /> Christoffer Boe skal instruere næste Afdeling Q-film - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 21 maj, 2017 | af Line F. Svare

0

Christoffer Boe skal instruere næste Afdeling Q-film

Den fjerde Afdeling Q-film er netop nu under arbejde. Det er ‘Journal 64’, som bliver den sidste i serien produceret af Zentropa, og med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne. Herefter er det Nordisk Film som har rettighederne til filmatiseringerne af de resterende Jussi Adler Olsen bøger.

‘Journal 64’ har netop fået tilknyttet en instruktør: Christoffer Boe. Instruktøren står bl.a. bag ‘Spies & Glistrup’ samt ‘Reconstruction’, som vandt en pris i Cannes i 2003. I øjeblikket skal Christoffer Boe til at begynde på optagelserne på en ny Tv2 serie kaldet ‘Kriger’.

Sagen som Carl Mørck og Assad forsøger at løse i den kommende Afdeling Q-film handler om fem menneskers forsvinden i 1987. Sagen fører dem til Sprogø, hvor der lå en kvindeanstalt.

Optagelserne på filmen begynder i 2018, og premieren er forventet til den 4. oktober 2018,

Header foto: My Thordal, DFI

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑