foto: Christian Geisnæs / Nordisk film

Christoffer Boes næste spillefilm er den stjernebesatte ‘Smagen af sult’

Mad og kærlighed er hovedingredienserne i Christoffer Boes næste spillefilm, kærlighedsdramaet ‘Smagen af sult’ med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne. ‘Smagen af sult’, er produceret af Zentropa Entertainments og skrevet af Tobias Lindholm og Christoffer Boe, er gået i optagelse i denne uge.  og får forventet biografpremiere 21. januar 2021.

Med kærlighedsdramaet ‘Smagen af sult’ skaber Christoffer Boe og Zentropa den første danske spillefilm, der finder sted i landets ypperste restaurantmiljø. Christoffer Boe har længe drømt om at lave en kærlighedsfilm med maden som sanseligt omdrejningspunkt. Han udtaler:

–  “Jeg har lyst til at sige at alt her i livet jo handler om mad – undtagen mad – det handler om sex. Sandt er det ihvertfald at som art og som enkelt individ spiller mad en kæmpe rolle for os mennesker. Gennem mad og kærlighed knytter vi os til livet. Så hvad er mere oplagt end at se på et moderne par der kæmper for kærligheden i jagten på den ultimative bekræftigelse i restaurationsbranchen: en Michelin-stjerne – alt sammen sat i scene i vores elskede og smukke København, som er blevet arena for nogle af verdens meste interessante og innovative restauranter gennem de seneste år. Jeg synes det er ret oplagt – så derfor er det lige det vi gør!”

Synopsis

Velkommen til PURI, den funklende nye stjerne på Danmarks gastronomiske himmel. Her regerer parret Maggi og Carsten. Hun er antropolog, med speciale i måltider, og har skabt restaurantens ekstraordinære rammer. Han er stjernekokken, der tryller i køkkenet.  Sammen er de den nye uovervindelige frontduo på den danske gourmetscene. De elsker hinanden, har to skønne børn og ejer ét af byens mest hypede madtempler. De vil ha’ det hele. Og de har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Deres store fælles drøm som de har satset alt på at vinde. Men i deres umættelige passion og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt at livets måltider nydes bedst i fælleskab. 

‘Smagen af sult’ får forventet biografpremiere 21. januar 2021.

Christoffer Boe, Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau, af fotograf Christian Geisnæs, copyright: nordisk film

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.