Horrible bosses 2
Horrible bosses 2

Christoph Waltz og Chris Pine i ‘Horrible Bosses 2’

Optagelserne til ‘Horrible Bosses 2’ er gået i gang, og det bliver til et gensyn med Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis i rollerne som de uheldige ansatte. Kevin Spacey, Jennifer Aniston og Jamie Foxx vender også tilbage. Denne gang får de også selskab af Christoph Waltz og Chris Pine.

Nick, Dale og Kurt er trætte af hele tiden at skulle stå skoleret foran deres chefer, så de beslutter sig for at starte deres egen forretning i ‘Horrible Bosses 2’. Men en udspekuleret investorer tager røven på dem. Uden kapital og uden krav på erstatning tyr de tre venner til en desperat plan, der går ud på at kidnappe investorens voksne søn og bruge ham i bytte for forretningen.

Sean Anders instruerer igen slænget og manuskriptet er skrevet af Anders og John Morris (‘We’re the Millers’) samt John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som også var forfattere på ‘Horrible Bosses’.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.