filmnyheder

Skrevet den 10 april, 2018 | af Jakob Sørensen

2

Comic Con lander i København

Kære nørder, nørdinder og dem som falder midt i mellem.

Hvis du er vild med film, spil, tegneserier, manga, popkultur og cosplay…. Ja, så skal du sætte kryds i din kalender d. 5-6 maj.

For i disse to dage der ankommer Comic Con til Forum i København, hvor niveauet af nørderi vil nå uanede højder, og du kan møde andre mennesker, der måske er ligeså passioneret som dig i noget specifikt nørdet indenfor de førnævnte kategorier.

Et par Comic Cons siden, da man kunne sidde inde i en Delorean.

Hvad kan man opleve?

Der er næsten alt, hvad et nørdet hjerte kan begærer.

Der er boder, hvor man kan købe alverdens ting til ens samling. Der vil være noget der hedder Gamingzone, hvor man kan spille de nyeste videospil fra de største udgivere. Der er et YouTube-area, hvor man kan møde nogle af Danmarks største nørde Youtubere og vloggere. The Comic Village, ja det er området for dig, som ikke kan få nok af tegneserie. Man har chancen for at møde nogle af landets største tegneserie skabere, plus at uafhængige tegnere udstiller deres kunst/arbejde her.

Er du hel tosset med cosplay og elsker at skabe kostumer fra dine favorit film/tegneserie/manga/spil, ja så har du til Comic Con chancen for at nominerer dig til det nordiske mesterskab i cosplay. Der bliver bedømt på preformance/udstråling og ikke mindst kostumet man har lavet. Men hvis man ikke er interesseret i at lave sine egne kostumer og gå udklædt, så er der stadig rig mulighed for andre at komme og se nominerings showet, og heppe på dine favoritter.

Se de flotte og innovative kostumer

Og så er der også muligheden for at møde berømtheder og skuespillere. Det vil være Q & A, men man kan godt komme helt tæt på, veksle et par ord, få en autograf og et billede (taget af en professionel fotograf). Dog, så skal du være opmærksom på, at dette koster penge, og at gennemsnits prisen for at få autografer ligger på 200 – 250 kroner. Men det kan ikke udelukkes, at man kan få den første autograf gratis og tag en selfie, men pga. tidspres så skal man ikke regne med noget af dette. Du kan b.la. møde Pilou Asbæk, der på den internationale scene har gjort sig bemærket i hitserien ’Game of Thrones’ og i Sci-Fi filmen ’Ghost in the Shell’. Seth Gilliam fra serierne ’The Wire’ og ’The Walking Dead’. Joonas Suotamo, som er den nye Chewbacca i Star Wars. Og så Ani-Mia der er en stjerne indenfor cosplay verdenen, og som også er cosplay eventets ”guest of honor”.

Mød Joonas Suotamo (den nye Chewbacca). Copyright: Disney / Lucasfilm

Join us!

En dagsbillet koster 239 kroner, eller hvis man har tænkt sig at komme begge dage, så er det muligt at købe en weekendbillet til 429 kroner. Jeg er hvert fald til at finde en af dagene, da jeg slet ikke vil gå glip af chancen for at nørde den helt ud til ekstremerne. Håber du også nu er blevet lidt lokket!!!

 

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.2 Responses to Comic Con lander i København

 1. Arya Stark says:

  Har folk også kostumer på om søndagen, eller er det kun lørdag?
  Kunne ikke finde svar har googlet det fra en ende til anden og vil ikke være den eneste weirdo søndag if that’s the case LOL

  • Line F. Svare says:

   Hej Arya Stark
   Stor fan.
   Sorrry vi ikke nåede at svare dig :(. Håber du havde en dejlig dag, og mødte en hel masse andre cosplayers om søndagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑