Det er netop blevet offentligtgjort at kult-animeserien Cowboy Be..." /> "Cowboy Bebop" får live-action tv-serie - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 7 juni, 2017 | af Jeppe Svan Sørensen

2

“Cowboy Bebop” får live-action tv-serie

Det er netop blevet offentligtgjort at kult-animeserien Cowboy Bebop får et reboot i en live-action tv-serie.

Meget lidt vides endnu om produktionen, udover at det er Tomorrow Studies der står for det, og det, modsat originalen, bliver filmet live-action.
Umiddelbart virker dette som en risikabel idé, da største delen af 1990’er undergrundshittets charme lå i den flotte og gakkede animation, og de overdrevne noir-agtige karakterer.
Serien handler om dusørjægeren Spike og hans besætning, der rejser galaksen rundt og bliver involveret i diverse eventyr. Den var et spøjst miks af pirat/smugler karakterer, sci-fi æstetisk univers, brølende bebop jazz-soundtrack og cowboy-western historier og stemning. Meget originalt.
Serien er svingende i kvalitet fra afsnit til afsnit, og falder til tider i en cheesy-grøft som det gakkede univers ikke kan holde til. Men er helt sikkert et kig værd. Personligt er jeg ikke særlig interesseret i at få en ny serie – især én med rigtige mennesker, og vil hellere anbefale at man fandt serien et sted og så de første par afsnit, det er lidt af én oplevelse.
Kan især anbefale afsnittet Toys In The Attic (11. afsnit af 1. sæson) der har en enormt fed isoleret og afsluttet lille historie om en parasit der har groet i rumskibets køleskab, og vokset sig til et dræber væsen. Enormt inspireret (nok i virkeligheden en homagé) til Ridley Scotts Alien (1979) – rigtig fedt afsnit

Hør og se den knald-fede intro til Cowboy Bebop, og dan en idé om det bebop-crazy miljø serien befinder sig i:



 

See you space cowboy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Studerende og filmnørd med svaghed for instruktører som Paul Thomas Anderson og David Lynch - er især glad for film med ambitioner og eftertænksomhed!



2 Responses to “Cowboy Bebop” får live-action tv-serie

  1. Hans says:

    Idéen om overhovedet at lave live-action anime er en kende sær men Bebop er heldigvis et af de mere jordnære serier (på trods af setting) så måske kunne det fungere? Jeg tror bare det kommer til at se underligt ud når de skal vise de store sci-fi ting på et TV budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑