filmnyheder

Skrevet den 2 marts, 2018 | af Søren Madsen

0

CPH:DOX programmet ude nu & Åbningsgalla

D. 16. februar offentliggjorde CPH:DOX dette års filmprogram. Dokumentarfilmfestivalen løber af stablen fra d. 15-25. marts 2018. Med over 200 nye film på programmet byder CPH:DOX indenfor til de bedste dokumentarfilm håndplukket rundt omkring fra hele verden.

Over 100 af de film der vises er premierer, hvor instruktørerne vil være til stede og holde oplæg, ligesom der er koncerter og andre særarrangementer at glæde sig til – Det fulde festivalprogram kan ses HER.

Det kongelige teater

© 24nyt.dk

I år skydes CPH:DOX i gang med en storstilet Åbningsgalla i Det Kongelige Teater Gamle Scene i samarbejde med Normann Copenhagen, TV2 og Politiken. Til arrangementet vises en ny dokumentarfilm produceret af TV2. Temaet i filmen og for aftenen er #MeeToo og #TimesUp. Temaet er valgt på baggrund af, at Politiken og TV2 igennem de sidste to år har beskæftiget sig med og undersøgt magtmisbrug af seksuel karakter i filmmiljøet.

CPH:DOX Åbningsgalla foregår onsdag d. 14. marts kl. 19. Dørene åbner kl. 18 og billetter kan købes HER.

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑