filmnyheder

Skrevet den 5 december, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Cruella de Vil-projekt i støbeskeen

Der er mange måde at tjene penge på, en af Disneys metoder i øjeblikket er at genfilmatisere deres gamle tegnefilm. Og når man nu er ved det punkt, hvorfor så ikke laver spin-off film af sidekarakterer fra disse gamle klassiske værker. Så hvis du er super fan af ‘101 Dalmatinere’, og altid har drømt om at filmens skurk, den pelsglade Cruella de Vil får sin egen lille historie, ja så er der gode nyheder!

For projekt ‘Cruella’ er ved at tage form, og vi kommer nok til at dykke ned i en hendes yngre dage, for at se, hvordan hun blev sådan et forfærdelig menneske. Flere forfattere har været i gang med manuskriptet. Først med ‘ The Devil Wears Prada’ forfatteren Aline Brosh McKenna, der tilbage i 2013 eftersigende skrev et færdigt manus. Men efter to år sad projektet fast, og man hyrede manusforfatteren til ‘Fifty Shades of Grey’ til at friske manuskriptet op, men blev så afløst af Jez Butterworth, der skrev den fantastiske oversete sci-fi film ‘Edge of Tomorrow’.

Og det lader til, at det er Butterworth’ manus man kører med. Det rapportere hvert fald magasinet Deadline. Derudover så bliver det ‘I, Tonya’ instruktøren Craig Gillespie, der skal være filmens styrmand, og i rollen som Cruella, ja den går til Emma Stone. Det er ikke første gang at denne karakter ses i en live action udgave, da man i 90’erne genindspillede ‘101 Dalmatinere’ med fabelagtige Glen Close, som pelstossen. Det bliver hvert fald spændende at se, hvordan Stone vil tackle rollen. Personligt, så håber jeg hun gør karakteren så ond og koldsveds-fremkaldende som overhovedet muligt.

Filmens produktion skulle gerne starte i løbet at næste år, men hvornår filmen udkommer, ja det vides ikke endnu.

Copyright: Walt Disney Studios

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑