Ifølge The Mirror, er det nu efter lang tids forhandling, lykkedes p..." /> Daniel Craig tilbage som Agent 007 - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 10 juli, 2017 | af Stine

1

Daniel Craig tilbage som Agent 007

Ifølge The Mirror, er det nu efter lang tids forhandling, lykkedes producer Barbara Brocoli at overtale Craig til at spille rollen som Ian Flemings ikoniske agent 007 en sidste gang. Efter ‘Spectre’ fra 2015 meddelte Daniel Craig ellers, at det ville blive hans sidste film som Bond, og gætterierne på hans mulige efterfølger har stået på lige siden, med bl.a. Michael Fassbender og Idris Elba som spændende bud. Men nu ser det altså ud til, at Craig runder af med en 5. film, som desuden bliver James Bond-film nr. 25.

Men selvom Craig eftersigende fortsætter, skal vi imidlertid ikke regne med, at det bliver i samme filmiske stil og univers som i de foregående, yderst vellykkede, ‘Skyfall’ og ‘Spectre’Instruktør Sam Mendes har nemlig takket nej til at instruere flere film i franchisen, og hans erstatning er endnu ikke fundet. Mendes formåede med succes at sætte sit eget præg på et ellers allerede stærkt etableret filmisk univers, og det kan blive en udfordring at finde en instruktør, som er både dygtig og modig nok til at gøre det samme. Med en gammel traver som Bond-serien, medfølger mange stærke holdninger og forventninger til, hvad en Bond-film skal være og bør indeholde, og det kræver sin mand (eller kvinde) at kunne og turde at tænke nyt indenfor disse relativt trange rammer. Indtil videre har rygter peget på interessante bud som bl.a. ‘Dunkirk’-aktuelle Christopher Nolan og vores egen Susanne Bier. Den nye Bond-film har endnu ikke fået premieredato eller titel, så gætterierne må fortsætte et stykke tid endnu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribentenOne Response to Daniel Craig tilbage som Agent 007

  1. Den mest uinteressante og ukarismatiske Bond i mange år. Få ham nu skiftet ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑