filmnyheder Underverden. Læs filmanmeldelsen på filmpuls.dk

Skrevet den 3 december, 2018 | af Kofi Lawson

0

Dar Salim modtager fornem skuespillerpris

Dar Salim modtog store klapsalver lørdag aften da han af juryen blev udnævnt som “Best Actor” ved en af Nordeuropas største filmfestivaler – Tallinn Black Nights Film Festival – for sin bærende rolle i Samanou A. Sahlstrøms nye danske drama ‘Til vi falder’Det er anden gang i år, at den storroste skuespiller modtager en pris for sine iøjnefaldende præstationer på det store lærred, hvor han i år også modtog en Zulu Award for “Årets danske skuespiller” for sin hovedrolle i Fenar Ahmads ‘Underverden’.

Nu er det således også blevet til en international hæder til Dar Salim i anledningen af verdenspremieren på ‘Til vi falder’, som er Samanou A. Sahlstrøms anden spillefilm og opfølger til hans prisvindende spillefimsdebut ‘I Dine Hænder’ (2015)‘Til vi falder’ har Dar Salim og svenske Lisa Carlehed i de bærende roller og får dansk biografpremiere den 25. april 2019.

‘Til vi falder’ er som den eneste danske film udtaget til Tallinn Black Nights Film Festivals Official Selection. Tallinn Black Nights Film Festival er en af Nordeuropas største filmfestivaler og markerer sig som en A-festival, hvilke der kun eksisterer 15 af i verden. Festivalen løb af stablen fra den 16. november – 2. december 2018 i den estiske hovedstad Tallinn.

Tags: , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑