Mary Cybulski / Focus Features

‘Dark Waters’ trailer

Her er traileren til ‘Dark Waters’ med Mark Ruffalo i hovedrollen. 

Handlingen

Den vedholdende advokat, Robert Bilott, afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af verdens største selskaber: Dupont Chemicals. I årtier har Dupont bevidst forurenet drikkevandet i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. I sin kamp for at få sandheden frem i lyset bringes Roberts fremtid, familie og liv i overhængende fare og Robert må gøre op med sig selv hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed.  

Mark Ruffalo spiller den retfærdighedssøgende advokat Robert Bilott, der startede med at forsvare store firmaer som Dupont Chemicals, men senere endte med at hjælpe amerikanske lokalsamfund med at lægge sag an mod selv samme mastodont.
‘Dark Waters’ er baseret på Nathaniel Rich’s artikel ”The Lawyer Who Became DuPont’s Worst Nightmare” fra 2016, og er en vigtig og moderne Erin Brockovich-historie om Teflon kemikaliernes skadende effekt og manden, der satte sig for at afsløre den bevidste forgiftning af et helt lokalsamfund.
‘Dark Waters’ er instrueret af den anerkendte instruktør Todd Haynes, der står bag filmene I’m Not Here og Carol. Mark Ruffalo er fremragende i hovedrollen som Rob Bilott og i de øvrige roller ses bl.a. Anne Hathaway, Tim Robbins og Bill Pullman. 

‘Dark Waters’ har dansk premiere den 19.marts. 

nordisk film

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.