Skrevet den 26 maj, 2017 | af Jeppe Svan Sørensen

David Lynch modtager stående bifald på Cannes

David Lynch var i går på den store franske filmfestival Cannes i forbindelse med visningen af de længe ventede nye afsnit af kult-serien Twin Peaks. Serien er for første gang i knapt 26 år tilbage med nye afsnit, hvilket med seriens klassiker-status og tilbagevenden fra instruktøren David Lynch, er en vigtig begivenhed i den moderne tv-verden. De første fire afsnit af den nye sæson kaldet: Twin Peaks: The Return har siden mandag været tilgængelig i Danmark på HBO Nordic.
Da David Lynch i går vendte tilbage med Twin Peaks på programmet, var det formodenligt med en hvis nervøsitet – da han for nøjagtigt 25 år siden blevet skændet og “buh’et” af scenen med den abstrakte film Twin Peaks: Fire Walk With Me. Så da han i går mødte 10 minutters stående bifald fra kritikere og festivalgæster bar det ikke kun godt nyt om modtagelsen af hans nye værk, men om en ‘tilgivelse’ fra den famøse festival. Se selv et klip med en lettere rørt Lynch der takker for det store bifald:

Personligt kan jeg stadig ikke formulere ord efter mandagens afsnit – der var en overvældende, mystisk og feberdrøms-agtig oplevelse. Dog er det helt sikkert værd at anbefale folk at følge med i den nye sæson. Da den ikke bare lover godt, men er af stor betydning for mediets verden.

Nyt afsnit af Twin Peaks: The Return er ude på mandag den. 29 på HBO Nordic

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Studerende og filmnørd med svaghed for instruktører som Paul Thomas Anderson og David Lynch - er især glad for film med ambitioner og eftertænksomhed!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑