filmnyheder batman-flash

Skrevet den 12 september, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

0

DC superhero news

Det er ikke meget vi ved om de kommende stand alone film fra DC, men lidt er der nu alligevel dukket op de sidste par dage. Mere præcist angående venner og fjender i de kommende film om Batman og Flash.

Til at starte med har vi noget nyt om fjenden i Batman-solo filmen. Ben Affleck lagde nedenstående video op på sin Twitter, hvor vi ser skurken Deathstroke. Selvom man ikke ser skurkens ansigt er det blevet fortalt at det vil være Joe Manganiello der vil ligge figur til en af DC-universets værste og stærkeste skurke.
Joe Manganiello har før spillet med i bl.a. ‘Spider-Man’ og ‘Magic Mike’, samt serierne ‘How I Met Your Mother’ og ‘True Blood’.

Udover Batman, er der også nyheder om hans Justice League-partner The Flash, som vil blive spillet af Ezra Miller. Vi ved ikke meget om dette lyn, men vi så ham da i Suicide Squad, og fik også en lille teaser i BvS (Hvor uforstående den end var).
Nu er der så snak om at Flash’s far Henry Allen vil blive spillet af Billy Crudup, der før har været inde i DC universet, da han spillede Dr. Manhattan i ‘Watchmen’.
Udover disse små detaljer ved vi at Seth Grahame Smith har skrevet filmen og at Rick Famuyiwa vil instruere. Derudover vil rollen som Iris West blive spillet af Kiersey Clemons, og så skulle det være muligt at vi ser Cyborg dukke op i filmen

‘Solo Batman’ har endnu ingen premiere dato, men forventes at komme i 2018 eller 2019

‘The Flash’ får premiere d. 15 marts 2018

Header billede fra screenrant.com

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑