'De Utrolige 2', fortsættelsen til Pixars animationsfilm 'De Utrolig..." /> 'De Utrolige 2' fokuserer på Elastigirl - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 16 juli, 2017 | af Sidsel Minuva

0

‘De Utrolige 2’ fokuserer på Elastigirl

‘De Utrolige 2’, fortsættelsen til Pixars animationsfilm ‘De Utrolige’ fra 2004, forsætter præcis hvor den første slap, fortæller studio executive John Lasseter i et interview med IGN.

For dem der skal have opfrisket hukommelsen, så slutter den første film med, at familien Parr—titelsuperheltefamilien—er på vej hjem fra sønnen Dash’s baneløb. I det øjeblik afbryder skurken The Underminer idyllen og familien Parr må tage maskerne på og blive De Utrolige endnu engang. Sjovt nok handlede spillet, ‘The Incredibles: Rise of the Underminer’, om netop De Utroliges kamp mod denne skurk—så måske gør filmfortsættelsen det også?

Og nu har vi fået endnu mere information om ‘De Utrolige 2′ fra Disney’s convention, D23, der afholdes hvert andet år. Filmen fokuserer på Elastigirl—moderen i superheltefamilien, Helen Parr. Meget af filmens action har hende i centrum, fortæller instruktøren Brad Bird. Og nu hvor familien ved at Jack-Jack, det yngste familiemedlem, har et værre smørrebrød af superkræfter, så må de også finde ud af, hvordan han kommer til at passe ind i en superheltesammenhæng.

Han uddybede også Lasseters udtalelser; der kommer til at være en mærkbar ændring i hvordan karaktererne ser ud og bevæger sig, da animationsteknologien har udviklet sig så dramatisk siden 2004—på trods af at filmen forsætter, hvor den første sluttede.

‘De Utrolige 2’ står til at ramme biograferne d. 15. juni i 2018—filmen har byttet plads med ‘Toy Story 4’, der nu i stedet står til at have premiere d. 21. juni i 2019.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑