vindpuls

Kom med filmpuls ind og se ‘Deepwater Horizon’

Vind med Filmpuls. Yup tiden er kommet til endnu en konkurrence. Vi udlodder 3×2 billetter til ‘Deepwater Horizon’ som har dansk premiere d. 29. september.

‘Deepwater Horizon’ er historien om eksplosionen på den amerikanske boreplatform af samme navn i 2010, der resulterede i det største oliespild i USAs historie. 

Mark Wahlberg har hovedrollen i ‘Deepwater Horizon’ og på rollelisten ses også Dylan O’BrienKate HudsonKurt Russell og John Malkovich.

For at vinde et par fribilletter til dig og din filmbuddy, skal du blot svare på følgende:

 

Hvad hedder den første skuespiller man ser i traileren? 

 

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor. Vi trækker de 3 heldige vindere d. 30  september, og offentliggør navnene her på filmpuls.dk.

Du har også mulighed for at øge dine vinderchancer ved at smutte over på vores facebook-side, hvor der også er en lille ‘Deepwater Horizon’ konkurrence.

Vi forbeholder os retten til at trække nye vindere, hvis vi ikke har hørt tilbage fra de udtrukne vindere inden for 1 uge. Hold øje med filmpuls.dk, hvor vi d. 30. september annoncerer vinderne.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.