Rita
Copyright: Morten Bengtsson/ TV2

Den amerikanske version af “Rita” har fundet sit cast

Serien “Rita” om den utraditionelle skolelærer, der roder sig ud i en masse problemer blev et kæmpe hit hos danskerne, hvor over 600.000 mennesker så med hver uge. Netflix har været med til at producere den kommende sæson, der har premiere her i 2020 på TV2. Serien er blevet genindspillet i Holland og Frankrig, og nu er det USA’s tur.

Lena Headey (“Game of Thrones”) er allerede castet som Rita, og produktionen var gået lidt i stå. Nu ser det ud til at produktionen er gået i gang igen. En stor del af castet er nemlig blevet offentliggjort ifølge Deadline.com.

Josh Hutcherson (“The Hunger Games”) er castet som Ricco, Bryce Gangel (“Chicago Fire”) skal spille April og Curtiss Cook (“The Chi”) skal spille Spencer. Ifølge et opslag på Instagram som Paprika Steen offentliggjorde og senere slettede, har hun en rolle i serien, men hvilken og i hvor stort omfang hun kommer til at medvirke vides ikke endnu.

Seriens handling lyder umiddelbart meget ens med den danske version af “Rita”, men vi kan selvfølgelig forvente mange ændringer, især da det amerikanske skolesystem er noget anderledes end det danske. Beskrivelsen til den amerikanske  “Rita” lyder:

“Rita” handler om den ukonventionelle alenemor Rita, der arbejder som skolelærer. Hun roder sig ud i en masse problemer både på arbejdet og i sit privatliv. Ricco, Rita’s ældste søn, er tidligere kendt som en player, men han er nu gift med psykologistuderende April, der fuldstændig har taget kontrol over hans liv. På skolen roder Rita sig ud i nogle problemer med skolens rektor Spencer.

Serien produceres af Showtime Media, og det vides endnu ikke, hvornår serien har premiere i USA, eller om den bliver vist i Danmark.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.