Skrevet den 9 oktober, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

Den endelige Justice League trailer

Der er kun lige omkring en måned til at Justice League får premiere, og dermed har vi nu også fået den sidste trailer til filmen.

Umiddelbart er der ikke meget specielt ved den, og jeg glæder mig egentlig ikke synderligt meget til filmen på baggrund af den. Man kan selvfølgelig blive glædeligt overrasket når filmen kommer d. 16. november.

Er der forresten nogen der kan forklare mig hvad det er for en underlig trend der er kommet med at give en 10 sekunders teaser inden traileren går i gang. Ser det på flere og flere trailers, og det virker bare fuldstændig malplaceret.

Tags: ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbillede3 Responses to Den endelige Justice League trailer

  1. Jesus, en pinlig trailer at komme ud med. Det ligner en dårlig fan-film. Jeg håber virkelig den overrasker positivt.

  2. Line F. Svare says:

    I det mindste er vi da fri for ALT for mange forfærdelige akavede replikker denne gang… til gengæld ligner det hele en animationsfilm. Jeg er lidt i tvivl om der faktisk er en eneste ting i den her film, som ikke er lavet på computer? Hold da op, cgi helvede.

    Seriøst.. tænk hvor stor en overraskelse det ville være for ALLE hvis superman faktisk forblev død. SÅ ville der ske noget! Det er fandme kedeligt… tror ikke på der er et eneste menneske der ser den film og tror på han faktisk er død. Hvor kedelig historiefortælling er det ike lige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑