Skrevet den 10 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

Den onde havfrue

Glem alt om gamle sømands historier om havfolket, H.C. Andersen eventyr, Disneys talende og lystigt syngende krabber og fisk…. nej, denne havfrue og hendes sø skal man bestemt ikke nærme sig, hvis man har livet kært!

The Mermaid: Lake of the Dead, er en russisk gyserfilm, som jeg først troede var en amerikansk film, hvilket er min måde at rose filmen for dens “look”. Om filmen så er god og ikke dykker ned i de samme genbrugte klichéer, ja det er en anden historie.

Plakat til filmen – Copyright: Central Partnership

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Den onde havfrue

  1. Line F. Svare says:

    hold da op den ser dårlig ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑