(Photo by Robert Palka © 2019 Film Produkcja All rights reserved)

‘Den Sorte Jord’ trailer

‘Den Sorte Jord’ har dansk premiere den 22. oktober og har den britiske stjerneskuespiller James Norton i hovedrollen. 

SYNOPSIS:
I 1933 er den unge walisiske reporter Gareth Jones på alles læber, da han som en af de få får et interview med Adolf Hitler. Til sin næste artikel ønsker han at drage til Sovjetunionen for at undersøge, hvordan kommuniststaten er i stand til at gennemføre en så hurtig modernisering af landet og ditto oprustning af hæren. Målet er at lande et interview med Stalin, men rejsen bringer ham ulovligt til Ukraine, hvor han på mareridtsagtig vis, får svar på Sovjets fremgang. Som førstehåndsvidne oplever han, hvordan russiske soldater med vold lænser landet for dets værdier og efterlader sig millioner af sultende ukrainere. Samtidig er russerne på sporet af den chokerede journalist, og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for, at den forfærdelige sandhed ikke bliver spredt… 

‘Den Sorte Jord’ er instrueret af veteranen Agnieszka Holland, der tidligere har lavet ”In Darkness” (Oscarnomineret som Bedste udenlandske film) og den Golden Globe-vindende ”Europa, Europa”. Rollen som Gareth Jones indtages af den britiske stjerneskuespiller James Norton, som bl.a. er kendt for sit arbejde på tv-succesen ”Grantchester” og som har været nævnt som erstatning for Daniel Craig som den næste James Bond. På rollelisten finder vi desuden Golden Globe-nominerede Peter Sarsgaard og BAFTA-vinderen Vanessa Kirby.

‘Den Sorte Jord’ var desuden nomineret til Guldbjørnen under filmfestivalen i Berlin sidste år. 

2019 Film Produkcja All rights reserved

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.