nordisk film

Den ternede ninja skifter outfit!

I dag skydes nedtællingen i gang til premieren på efterfølgeren til den bedst sælgende danske biograffilm i 35 år! 309 dage er der til den landsækkende biografpremiere torsdag d. 7. oktober 2021 på Anders Matthesens ‘Ternet Ninja 2’. Og i den anledning offentliggøres i dag det første still fra den nye film, der viser, hvordan vores alle sammens flabede og handlekraftige ternede ninja kommer til at se ud.

Historien i TERNET NINJA 2

Ternet Ninja vender tilbage – i et nyt hylster. Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Sirene og Askes papfar Jørn, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp. Evigt lækkersultne Sune er også med – og selvfølgelig Askes (uundværlige) onkel Stewart, der som altid spreder hygge i familien.

 Anders Matthesen og co. i fuld gang med filmen

Arbejdet med at skabe ‘Ternet Ninja 2’ er i fuld gang, og Anders Matthesen glæder sig og er fuld af fortrøstning.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.