Det skal du streame på Netflix i April

Netflix er den mest brugte streamingtjeneste i Danmark, og det er forståeligt. Serien distribuere film og serier af alle genre for ethvert publikum. Især efter tjenesten er begyndt at producere egne serier, er der kommet fart på. Anmelderne elsker dem, og publikum sluger dem råt. Vi har et par anbefalinger til hvad, du bør se på Netflix i denne måned.

Quicksand (2019)

Sveriges første Netflix-serie er ligesom Danmarks en ungdomsserie. De gør, hvad Norden gør bedst: fokuserer på kriminalitet. Serien følger 18-årige Maja, der bliver arresteret, eftersom folk tror, at hun er gerningsmanden bag et skoleskyderi på sin skole. Hun er den eneste person tilbage på skolen efter hændelsen, der ikke er kommet til skade, derfor må det være hende. Vi følger Maja, som hun tænker tilbage på hændelsen, der ændrede hendes liv og prøver at forstå, hvad der skete.

“Quicksand” havde premiere i dag d. 5. april. 

Netflix

Our Planet (2019)

Naturprogrammer er noget af det smukkeste og lærerige at se. Der er udgivet hundredevis af dem, især af National Geography og nu er det Netflix’s tur til at bidrage. Serien bliver fortalt af den anerkendte naturforsker David Attenborough. Gennem otte episoder får man det smukkeste natur og vilde dyr at se, og man oplever hvilken konsekvens klimaforandringer har på miljøet.

“Our Planet” havde premiere i dag d. 5. april

Netflix

Oblivion (2013)

Alle Tom Cruise fans, den her er til jer. I denne Sci-Fi følger vi Jack Harper, der er udstationeret som drone-reparatør på jorden. Han er en af de eneste tilbage, så der lægger et stort ansvar på hans skuldre. Han patruljerer over jordens overflade og er faldet ind i en routine, da hans liv pludselig forandres. Han redder en smuk kvinde, der er styrtet ned fra sit rumskib. Hvem er hun, og hvordan påvirker hendes tilstedeværelse Jack? På rollelisten er også Nikolaj Coster-Waldau og Morgan Freeman.

“Oblivion” har premiere på Netflix d. 17. april

UIP

Someone Great (2019)

Musik journalisten Jenny ser endelig ud til at have fået det hele. Drømmejobbet hos et berømt magasin i San Francisco er endelig hendes. Det hele brister dog da hendes kæreste gennem ni år slår op med hende. For at hele hendes knuste hjerte beslutter hun sig for at tage på et sidste eventyr i New York med sine bedste veninder. Denne chick-flick komedie har Gina Rodriguez (Jane the Virgin) og Brittany Snow (Pitch Perfect) på rollelisten.

“Someone Great” har premiere på Netflix d. 19. april 

Netflix

Street Food (2019)

Elsker du mad, så er det her show lige noget for dig. Første sæson vil tage dig med til ni forskellige asiatiske lande, og vise den lokale street food i de respektive lande. Det er en hyldest til de kokke, der arbejder i små madboder og restauranter rundt omkring i Asien. Serien giver publikum et indblik i forskellige retter og kulturer. Skaberne bag har tidligere lavet “Chef’s Table”.

“Street Food” får premiere på Netflix d. 26. april

Netflix

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.