filmnyheder

Skrevet den 8 maj, 2019 | af Jakob Sørensen

0

‘Detective Pikachu’ fans blev taget i røven

I morgen er dagen som mange Pokemon-fans har ventet på med udgivelsen af ’Detective Pikachu’ filmen. Pokemon-Detective Pikachufranchisen er pæn stor, og har mange trofaste fans der måske ikke helt kan være i deres egne kroppe, og derfor søger alternative veje for at se filmen… altså de ulovlige veje. For det kan jo godt være at der er et leak af filmen et sted. Ja, minsandten på YouTube af alle steder. For hvis man skriver ’Detective Pikachu’ full movie i søgefeltet, ja så kommer der et søgeresultat op med en video der varer 1 time og 42 minutter. Mon fans havde ramt guldåren? Tjek det selv ud, hvis du ellers tør. 

Ja, det er selvfølgelig en snyde video, hvor Pikachu-karakteren danser til det samme musik i 100 minutter. Det så jo ellers ”legit” ud, og med ”R.Reynolds” mærket, så kunne man tro at Ryan Reynolds havde kommet til at lække sin egen film. Men det er bare fis og ballade fra Warner Bros. og Reynolds side, der samtidig også gøre en opmærksom på, at ulovlig streaming af film er fy fy. Og for lige at slå noget andet fast så er de første minutter af filmen ikke den rigtige begyndelse, selvom klippet er fra filmen. Men overrasker sådan et nummer/stunt egentlig én? Nej ikke rigtig, hvis man kender til Reynolds’ måde at promovere sine film på, da han også lavede numre med begge ’Deadpool’ film.

Detective Pikachu

Copyright: Warner Bros.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑