Til jul får Disneys 'Frost' premiere i de danske biografer, og de a..." /> Disney regner med Frost til jul - Filmpuls

Skrevet den 9 december, 2013 | af Karen Sandal Fothergill

Disney regner med Frost til jul

Til jul får Disneys ‘Frost’ premiere i de danske biografer, og de amerikanske biografgængere har allerede taget rigtig godt imod filmen, som overhalede ‘Hunger Games: Catching Fire’ i USA.

Filmen er især blevet nævnt for de mange gode sange, og Disney har netop uploadet en hel scene fra filmen med sangen ‘Let it go’. ‘Let it go’ er en original song, som er oplagt, når oscar nomineringerne bliver afsløret den 16. januar 2014.
Det danske soundtrack blev released digitalt den 3. december, og sange fra ‘Frost’ bliver opført ved ”Disney Koncerten 2014” rundt om i landet.

“Frost” følger to unge prinsesser; den frygtløse optimist, prinsesse Anna (Kristen Bell/ Kristine Yde Eriksen), og hendes mystiske søster prinsesse Elsa (Idina Menzel/Maria Lucia Heiberg Eriksen), der har magiske evner og kan fryse alt hun rører ved til is. Elsa har dog svært ved at tøjle sine store kræfter, og en dag går det helt galt. Hele byen bliver ved et uheld indhyllet i is, og Elsa flygter fra byen for at isolere sig langt derfra i sit isslot. Anna er knust og vil gøre alt for at få sin søster tilbage, så hun begiver sig ud på sit livs eventyr. Hun får selskab af den seje og ubekymrede Kristoffer (Jonathan Groff/Kenneth Christensen)  samt hans trofast rensdyr Sven. På den farefulde færd gennem sne- og isklædte  bjerge møder de den sjove og hjertevarme snemand Olaf (Josh Gad/Martin Brygman), som Elsa har skabt. Sammen må de kæmpe mod sneuhyrer og forræderi fra en uventet side.

‘Frost’ får premiere den 25. december 2013.

Tags: , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑