'Frost', Disneys nyeste animationsfilm, har trukket fulde hu..." /> Disneys 'Frost' slår alle rekorder for animationsfilm - Filmpuls

filmnyheder Frost, Frozen, Disney

Skrevet den 4 januar, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Disneys ‘Frost’ slår alle rekorder for animationsfilm

‘Frost’, Disneys nyeste animationsfilm, har trukket fulde huse og slået alle rekorder over julen, med en fænomenal rekord åbning!

I løbet af de første fem dage efter premieren havde mere end 200.000 allerede købt billetter til ‘Frost’ – og det er den største åbning nogensinde i Danmark for en animationsfilm!

Den anden store julefilm, ‘Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark’, blev henvist til 2. pladsen, og den svenske film baseret på Jonas Jonassons bestseller Den Hundredårige Der Kravlede Ud Ad Vinduet og Forsvandt’ indtog 3. pladsen.

Disneys ‘Frost’ er inspireret af H.C. Andersens verdenskendte eventyr ‘Snedronningen’. I ‘Frost’ følger vi Snemanden Olaf, Prinsessen Anna, Kristoff samt hans rensdyr Sven på deres mission for at finde Annas søster Elsa, der har frosset hele deres by Arendal til is og forskanset sig i sit isslot. Et spændende, magisk og sjovt eventyr for hele familien.

Du kan læse vores anmeldelse af filmen her.

Tags: , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑