filmnyheder

Skrevet den 30 november, 2017 | af Rikke Ingemann Jensen

1

Disneys ‘Mulan’ har fundet sin Mulan

Endelig! det er den dag mange Disney fans har ventet på i spænding. Disney har omsider annonceret, hvem der skal spille Mulan i Disneys kommende live-action version af ‘Mulan’. Den animerede version udkom i 1998 og er nr. 36. på Disneys klassiske animerede filmliste.

Der har været stor bekymring omkring castingen af Mulan, da mange fans har været bange for, at Disney ville vælge en hvid amerikaner til at portrættere den kinesiske hovedrolle Mulan. For eksempel er Disney ifølge Washingtonpost.com  blevet beskyldt for ‘whitewashing’, da de castede Billy Magnussen til den kommende live-action ‘ Aladdin’ i en rolle, som ikke fandtes i den animerede film.

Dog lader det til at Disney har taget kritikken til sig, da de har valgt at caste den kinesiske skuespillerinde og sanger Liu Yifei som Mulan. Disney har selv udtalt sig om, hvor vigtigt det var for dem, at finde den rigtige skuespiller med kinesiske rødder. Liu Yifei er 30 år gammel og er en anerkendt skuespiller i Kina. Hun har været med i film som ‘ The Forbidden Kingdom’ og ‘Yip Man 3 ‘.

Filmen bliver instrueret af Niki Caro, der har instrueret film som ‘ The Zookeeper’s Wife ‘ og ‘McFarland, USA ‘. Der vides ikke meget mere om filmen andet end at det er reboot af den animerede ‘Mulan’, og at den har premiere i 2019.

Tags: , , , , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Disneys ‘Mulan’ har fundet sin Mulan

  1. Line F. Svare says:

    Alligevel vildt nok at en Hollywood film formår at caste en kineser i en rolle som en kineser. Crazy stuff.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑