filmnyheder django unchained

Skrevet den 1 maj, 2019 | af Jakob Sørensen

0

‘Django Unchained’ får et director’s cut

Hvis man er kæmpe fan af Quentin Tarantino og hans vilde western, ’Django Unchained’ fra 2012. Ja, så er der godt nyt. For Tarantino har næsten lige meddelt, at han lægger omkring 30 minutter oveni den i forvejen 165 minutters lange spilletid, som biografversionen havde. Og der er planer om at meget snart udgive denne version, som sikkert vil få fans til at savle. Tarantino har næsten lige klippet hans anden western, ’The Hateful Eight’ om, så det er blevet til en multi-episode oplevelse, der kan nydes på Netflix. Til Slashfilm udtaler han om ’Django Unchained’ og den nye version:

django unchained

“I’ve actually cut a director’s cut of Django. That’s about like three hours and 15 minutes, or three hours and 20 minutes, something like that. That’s one I wouldn’t do as a miniseries, because it would just be better [as a movie]. I thought about that idea, but that would just work better as one movie. Just a longer one as far as I was concerned. So I’ve actually done that. We’re just kind of waiting some time after Once Upon A Time in Hollywood, and we’ll release that eventually.”

django unchained

Så det tyder altså på, at når Tarantinos næste film (’Once Upon A Time in Hollywood’) har kørt sin runde i verdens biografer, at vi kommer til at se 30 minutters ekstra western lir med Jamie Foxx. Det er selvfølgelig ikke alle fans af manden og hans film, som har været tilfredse, når han begynder at klippe i sit gloværdige filmografi. Men vi på Filmpuls kan ikke forestille os, at hvis man synes om Tarantinos første western, ja så må man da i det mindste være interesseret i at se de ekstra 30 minutter. Han nyeste værk får premiere herhjemme den 15. august.

django unchained

Copyright: Sony Pictures

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑