Foto Chr. Geisnæs

Doggystyle-skaber står bag ny romantisk komedie

Stortalentet Anna Emma Haudal, som fik sit gennembrud som instruktør og manuskriptforfatter på DR3s hitserie ‘Doggystyle’, springer nu ud med sin første spillefilm som hun både skriver og instruerer. ‘Venuseffekten’, der netop har startet optagelser, er en moderne romantisk komedie produceret af MOTOR og får biografpremiere over hele landet 25. december 2021.

“Jeg har arbejdet med manuskriptet længe, så det er vidunderligt at karaktererne endelig får krop og sjæl af det her stærke cast, og fantastisk at hele det filmiske univers samler sig og kommer til udtryk under optagelserne.”

Kærligheden spirer på æbleplantagen
25-årige Liv bor i provinsen og har stadig ikke klippet navlestrengen til forældrene. Hun bruger det meste af sin tid på familiens æbleplantage og har ikke fundet sig selv endnu. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hele hendes liv. Hun er splittet mellem trygheden blandt æbletræerne hos forældrene og det spændende storbyliv med Andreas progressive venner. Og da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til. ‘Venuseffekten’ er en romantisk komedie om at turde elske hinanden og sig selv – en sjov og varm fortælling om at finde sig selv i kærligheden.

Anna Emma Haudal, der er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2015 bragede flot igennem, da hun skabte ungdomsserien ‘Doggystyle’ på DR 3. Historien om den unge håbefulde skuespiller Asta, der mod sin vilje må flytte fra København tilbage til sine forældre i Odsherred har fået to sæsoner på DR3 og modtog en Robert for Bedste Korte TV-serie. Med ‘Venuseffekten’ kaster Anna Emma sig nu over sin første spillefilm, og hun er lykkelig for at komme i gang. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.