vi anbefaler...
vi anbefaler...

Banebrydende HBO dokumentar

Dokumentar på HBO, ‘The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst’

Den banebrydende HBO dokumentar, om en af de mest notoriske forbrydelser i New Yorks historie, bliver vist eksklusivt på HBO Nordic i seks episoder, hver mandag fra den 9. februar.

‘The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst’ er en af de mest ventede tv- begivenheder i 2015. Dokumentarer er instrueret og produceret af Andrew Jarecki i samarbejde med Marc Smerling, som også er filmens fotograf. Duoen har tidligere været Oscarnomineret for HBO-dokumentaren Capturing the Friedmans. Gennem de seks afsnit afslører dokumentaren begravet bevismateriale, som er opdaget gennem en syv år lang undersøgelse af en række uløste forbrydelser. Manden i centrum for disse forbrydelser er Robert Durst, søn af familien til et af de største ejendoms- imperier i USA, og dokumentaren er lavet med hans fulde opbakning.

Durst beskrives som genial, sky og en endeløs genstand for mediernes interesse, men han har aldrig udtalt sig offentligt – før nu. Gennem eksklusive interviews med Jarecki fortæller han sin historie, med en overraskende oprigtighed, og afslører hemmeligheder om sagen, der har forbløffet myndighederne i 30 år. Han var igennem en længere periode mistænkt for den mystiske forsvinding af hans smukke, unge hustru i New York i 1982; mordet på sagens hovedvidne i Beverly Hills i 2000; samt det efterfølgende mord og partering af en nabo i byen Galvaston i Texas. Durst har konsekvent fastholdt sin uskyld, og han er stadig en fri mand i dag.

Serien forsøger at afdække, hvad der skete i sagen mod Robert Durst. Han var anklaget for adskillelige mord, men blev frifundet med hjælp fra en række højtprofilerede advokater. Dette er historien fortalt med Dursts egne ord, og instruktøren Andrew Jarecki undersøger gennem en række interviews, om den karismatiske Robert Durst er skyldig i de påståede mord.

‘The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst’ har premiere på HBO Nordic den 9. februar.

'The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst'

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.