Skrevet den 22 maj, 2019 | af Kofi Lawson

‘Downton Abbey’ Trailer 1

Her er første trailer til ‘Downton Abbey’  filmen.  En af de mest elskede tv-serier nogensinde får snart sin egen film. I tv-serien fulgte vi livet hos familien Crawley og tjenestefolkene ved begyndelsen af det 20. århundrede. I løbet af de seks sæsoner tv-serien varede, modtog ‘Downton Abbey’-serien: 3 Golden Globes, 15 Emmys, 69 Emmy nomineringer, hvilket har gjort ‘Downton Abbey’ til den mest anmelderoste tv-serie i Emmys historie. Desuden har ‘Downton Abbey’ modtaget en Special BAFTA og er også blevet anerkendt af Guinness World Record som den mest kritikerroste tv-serie.

Om filmen:

Vi befinder os i året 1927 (et år efter serien sluttede), og vi er tilbage hos slægten Crawley og deres tjenestefolk på Downton Abbey.  Alle forbereder sig på royalt besøg,og bølgerne går højt i bestræbelserne på at imødekomme denne begivenhed. Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med såvel store som små problemer, men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst. 

‘Downton Abbey’ får dansk premiere den 12. september.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)One Response to ‘Downton Abbey’ Trailer 1

  1. Line F. Svare says:

    WUHUU!!!
    Glæder mig mand

    Ved ikke hvad jeg synes om plottet med at de kongelige kommer?
    Men det er da en sjov lille ekstra lang episode! Fandme spændende at se hvordan det udfolder sig!! Film og episodeformat er jo to helt forskellige fortælleformer, så mon universet kan holde til det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑