Er du til klassisk 80'er blodsprøjt? - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 13 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Er du til klassisk 80’er blodsprøjt?

Hvis ja, så kan skribenten anbefale, at man nu på torsdag (den 15. Nov) tager i Cinemateket, hvis man bor eller skulle være i København og omegn. For her viser man Kevin Connors (for nogle) elskede kultklassiker, der går under titlen ‘Motel Hell’. Det er en herlig genrefilm, som også gøre grin med sig selv og hele slasher-trenden, der i start 80’erne boomede. Og sådan en film, ja den skal da helst ses på det store lærred, med en 35mm kopi i bagsmækken.

I filmen møder vi den ældre Vincent og hans madglade søster Ida, der driver et svinelandbrug og et lokal motel. Som gæst ser det hele fredeligt og fordrageligt ud, men det viser sig hurtigt, at det med at checke ind, det er meget nemt… men at checke ud igen, ja det er en anden historie. Nu skal jeg ikke røbe for meget, men blot sige, at der er en risiko for at blive vegetar ved selvsyn. Men på trods af sådan en advarsel, så kan jeg varmt anbefale, at man smutter fordi Cinemateket på torsdag, hvor filmen starter klokken 21:45.

Copyright: MGM / United Artists

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑