Sofa-faktor

I komedien 'De el..." /> De elskende passagerer


dvd / blu-ray De Elskende Passagerer

Skrevet den 1 marts, 2014 | af David Lohmann

0

DVD/Blu-ray anmeldelse: De elskende passagerer

Sofa-faktor

I komedien ‘De elskende passagerer’ er et halvtomt fly på vej fra Spanien til Mexico City. Denne gang er det meget krævende passagerer, der er med. De seksuelt eksperimenterende piloter er arrogante og med de tre homoseksuelle stewarder, som er ligeså kække som de er fordrukne. Alt vendes alt op og ned, da landingstellet viser sig ikke at fungere, og flyet må derfor kredse rundt oppe i luften på uvis tid. Snart må den flyvende forsamling indse, at dette muligvis bliver deres allersidste rejse. Der er derfor lagt op til en utrolig festlig flyvetur.

‘De elskende passagerer’ er en komedie af den prisvindende spanske instruktør Pedro Almodóva, som med årene har opnået stor international succes med lidt skæve film som ‘Alt om min mor’ (1999) og ‘Huden jeg bor i’ (2011). Filmen er født af den spanske tv-tradition for melodramatisk soap og er meget spansk og derfor delvis uoversættelig for et udenforstående publikum. Det er lidt synd, men hvis man er til Pedro Almodóvar, så er man godt underholdt og i dejligt selskab.

Exstra mateiale

Extra materialet består af hvordan, man har lavet filmen samt de visuelle effekter. Fans af Pedro Almodóvar vil ikke blive skuffet over hans tanker omkring filmen. Det er desværre også det mest interessante i extra materialet.

DVD/Blu-ray anmeldelse: De elskende passagerer David Lohmann

De elskende passagerer - DVD/Blu-ray udgivelse: d.31. Oktober 2013

Sofa-faktor
Extra-materiale

Kort fortalt: Filmen er meget melodramatisk og meget spansk og går over gevind et par steder. Det er dog synd, men hvis man er til Pedro Almodóvar, er man godt underholdt.

3.5


User Rating: 0 (0 vurderinger)

Tags: ,


Om skribenten

Alt hvad Christopher Nolan rører ved, er sublimt og mener at Tom Hardy er det største talent siden Leonardo DiCaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑