Clinten springer hastigt videre fra at smelte hjerter i den musikal..." /> Eastwood klar med næste projekt 'American Sniper' - Filmpuls

Skrevet den 3 oktober, 2014 | af Anders Bjerg

Eastwood klar med næste projekt ‘American Sniper’

Clinten springer hastigt videre fra at smelte hjerter i den musikalske filmatisering af ‘Jersey Boys’, til at sætte selv samme ud af funktion i den kommende ‘American Sniper’ med Bradley Cooper.

Filmen er baseret på den sande historie om Navy SEAL Chris Kyle og hans historiske militærkarriere med mere end 150 bekræftede drab. Filmen er ikke blot inspireret af hændelserne, men bygger på selve biografien skrevet af Kyle som blev udgivet tilbage i 2012. Bogen lå i øvrigt på New York Times best-seller liste 20 uger i træk, så man kan vel fristes til at sige at en filmatisering var noget nær uundgåelig – i hvert fald hvis det er inden for Hollywoods griske hænder. Lad os i så fald håbe på at Eastwood kan levere et intenst og ikke mindst respektfuldt portræt af Kyles liv som Navy SEAL.

Teaser trailer til Clint Eastwoods 'American Sniper' på filmpuls.dk

Hvis bare selve filmen er lige så original og unik som traileren tør være det, så skal det nok blive en film der er værd at se frem til, når der er dansk premiere den 29. januar 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med kærlighed til filmmediet - uanset genre og stilart... En film skal have noget godt at byde på, så længe fokus er tydeligt og filmen er stensikker og ikke mindst selvsikker i dét den ønsker at fremføre. Så kan mesterværker findes i mange filmhjørner...Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑