Clinten springer hastigt videre fra at smelte hjerter i den musikal..." /> Eastwood klar med næste projekt 'American Sniper' - Filmpuls

Skrevet den 3 oktober, 2014 | af Anders Bjerg

Eastwood klar med næste projekt ‘American Sniper’

Clinten springer hastigt videre fra at smelte hjerter i den musikalske filmatisering af ‘Jersey Boys’, til at sætte selv samme ud af funktion i den kommende ‘American Sniper’ med Bradley Cooper.

Filmen er baseret på den sande historie om Navy SEAL Chris Kyle og hans historiske militærkarriere med mere end 150 bekræftede drab. Filmen er ikke blot inspireret af hændelserne, men bygger på selve biografien skrevet af Kyle som blev udgivet tilbage i 2012. Bogen lå i øvrigt på New York Times best-seller liste 20 uger i træk, så man kan vel fristes til at sige at en filmatisering var noget nær uundgåelig – i hvert fald hvis det er inden for Hollywoods griske hænder. Lad os i så fald håbe på at Eastwood kan levere et intenst og ikke mindst respektfuldt portræt af Kyles liv som Navy SEAL.

Teaser trailer til Clint Eastwoods 'American Sniper' på filmpuls.dk

Hvis bare selve filmen er lige så original og unik som traileren tør være det, så skal det nok blive en film der er værd at se frem til, når der er dansk premiere den 29. januar 2015.

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑