filmnyheder

Skrevet den 29 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

En efterfølger til Baby Driver?

Det er faktisk i dag et år siden i dag, at Edgar Wrights fremragende action-komedie-heist-film, ‘Baby Driver’, ramte biograferne. Generelt set var filmen en kritisk såvel økonomisk succes, og især den sidste del betyder automatisk efterfølger, når pengestrømmen er vedvarende. Men det er ikke de høje herrer i Hollywood, som her siger “KA-CHING, giv mig en 2’er”, men instruktøren selv. For på sin Twitter-profil, der hylder Wright ikke bare 1 års dagen for filmens udgivelse, men åbner samtidig også op for, at en efterfølger, ja, det er ikke en umulig ting.

Personligt, så er denne skribent lidt splittet. Dels fordi man gerne vil have lidt mere fed action og komik med Baby-karakteren (spillet af Ansel Elgort), men på den anden side, så synes slutningen på den første film, at være for perfekt til, at det retfærdiggøre en efterfølger. Men lige meget hvad, så kan Wright sikkert skrives sig ud af problemerne, da hans pen/skriverier altid er skarpt og frisk.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑