“Efterfølger” til Crocodile Dundee – Hvad er problemet *UPDATE*

*UPDATE*
Det er efter udgivelsen af denne artikel blevet afsløret at det var en “falsk” trailer der blev udgivet. Serien af trailers der i øjeblikket kommer ud til denne film, er i virkeligheden blevet produceret af det Australske turistkontor, og en egentligt film kommer ikke.
Maybe there is a God…

Advarsel: Hvis du er fan af Danny McBride eller af komedier i genren a’la Anchorman vil du IKKE kunne lide denne artikel, for jeg skal til at fremlægge et had af en overdreven karakter til denne hjørnesten af film. Det er helt i orden at du ikke er enig med mig, men jeg synes virkelig at der er meget forkert i dette, og jeg vil i et mindre rasri-anfald fremlægge hvorfor. Denne artikel vil samtidig blive rigtig meget mig der bare fuldstændig uden tøjler fortæller hvad jeg synes om denne ide. Den vil nok næsten ikke hænge sammen, hvilket er fordi at som jeg skriver dette er helt grundlæggende sur på hvordan Hollywood behandler noget så rent som disse film.

I går blev der udgivet en overraskende teaser til en ny Dundee film, med Danny McBride i hovedrollen som sønnen af den legendariske Crocodile Dundee, og kort sagt så ødelagde denne nyhed hele min dag for mig.

I 1986 udkom filmen Crocodile Dundee til så stor succes at der kom 2 efterfølgere. Og jeg voksede op på disse film. Jeg kan ikke huske en tid hvor jeg ikke har set disse film, og selvom det måske ikke er de bedste film nogensinde, så holder de et specielt sted i mit hjerte. Min mor er fan af disse film, og det er tydeligvis noget jeg har arvet.
Nu er der så kommet en teaser trailer for en ny i film i denne fantastiske komedie-trilogi. Og den ser bare SÅ dårlig ud. For det første er jeg absolut ikke fan af Danny McBride. Jeg synes at give ham titlen skuespiller er et stort spring at tage, og jeg har aldrig på nogen måde synes at han er sjov, så at han skal tage rollen som sønnen af en så elsket (for mig) karakter er fuldstændig hul i hovedet.

Den originale Dundee trilogi havde en form for standard for deres humor. Den gav nogle fantastiske one-liners og endnu mere fantastiske scener. I de 38 sekunder som den nye teaser trailer varer når de fuldstændig at ødelægge hele denne fantastiske illusion fra de gamle film.

Note: Okay, hvis jeg skal være fair, så husker jeg de fleste af de bedste momenter fra den første film, men det betyder ikke at jeg ikke kan lide de to efterfølgere.

Ideen med en teaser trailer er at vise hvordan en film bliver, og det eneste denne trailer viser mig er at de planlægger at lave en komedie der hovedsageligt vil finde grin frem fra prutte jokes og overdrevent skuespil. Og det gør altså bare ikke en god film. Jeg gruer virkelig for hvor meget denne film vil ødelægge for de originale film. Det er en helt modsat retning de går i, og for F**DEN hvor jeg dog bare hader det. Hvordan kan man ødelægge noget så godt på 38 F*****G sekunder. En af de bedste one-liners nogensinde bliver komplet ødelagt af en fuldstændig malplaceret og kort sagt virkelig dårlig præsentation fra McBride.

AAAAAAARRRRGGGGHHHH!!! Hvordan kan Hollywood skide så stort på deres fans!?

Okay, jeg vil slutte den fuldstændig usammenhængende “artikel” nu, inden mit hoved springer i luften- Jeg undskylder for dårlig journalistik, men måske i vil forstå min frustration ved at se traileren for den originale Dundee film, og hvis du så føler for at få din dag ødelagt som mig, så kan du jo se den nye teaser trailer her.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.