Megan Fox vandt rollen som reporteren April O’Neil i Teenage Mutan..." /> Eksklusivt interview med Megan Fox - Filmpuls

interviews Megan Fox interview

Skrevet den 11 december, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Eksklusivt interview med Megan Fox

Megan Fox vandt rollen som reporteren April O’Neil i Teenage Mutant Ninja Turtles film, der udkommer på DVD/Blu-ray i dag. I den forbindelse har vi fået et eksklusivt interview med hende om hendes rollen i filmen, hendes forhold til Michael Bay, hvilken Turtle hun identificerer sig mest med, og hvad hun synes om rollen som mor.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Megan, du er gået fra at slås med robotter i Transformers til nu at spille sammen med ninja turtles i din nye film Teenage Mutant Ninja Turtles. Var du fan af turtles inden?
Superfan. Jeg har aldrig jagtet noget mere. Jeg var så begejstret. Tidligere føltes det altid, som om at universet pressede mig ud i noget, og jeg tog bare de jobs, som blev tilbudt. Men denne rolle ville jeg virkelig gerne have. Jeg har aldrig gjort det før I min karriere, men jeg gik efter den her rolle med alt, hvad jeg havde.

Hvad var det ved rollen, der tiltalte dig så meget?
Det var bare rart at arbejde med et hold, hvor din mening som en skuespiller betyder noget. Det er ikke en selvfølge, i hvert fald ikke ud fra min erfaring. Og på det her set var det virkelig en holdindsats.

Var det også det, der tiltrak dig ved denne instruktør?
Absolut. Jonathan er en fremragende holdspiller, og han har en god sans for humor. Det er med til at gøre, at du gerne vil arbejde hver dag.

Rygterne siger, at du og Michael Bay ikke var perlevenner på settet af din sidste Transformer film. Han er producer på denne film. Hvordan var det at samarbejde med Micael Bay igen?
Jeg så ham ikke på settet. Han var der ikke. Han var igang med at filme Transformers 4. Jeg snakkede i telefonen med ham et par gange, og nogle gange var der rygter om, at Big Daddy Bay var på vej til settet, men det skete ikke. Det var okay. Michael og jeg kommer fint overens.

Hvor meget tænkte du over, at det her var en film, som dine børn kunne se, nu hvor du er blevet mor?
Det var faktisk noget, jeg tænkte over en del over. Jeg synes, det er så cool, og jeg håber, at de også vil synes at filmen er cool. Men ofte synes de aldrig, at det, deres forældre gør, er cool.

Will-Arnett-Teenage-Mutant-Ninja-Turtles

Hvis vi skal snakke lidt om dine andre medskuespillere. Hvordan var det så at arbejde med Whoopi Goldberg og Will Arnett?
Whoppi har så meget karisma. Hun er fantastisk at spille sammen med. Nogle folk kommer du overens med og andre ikke. Hun var en af de personer, der bare åbner op. Will var så sjovt. Jeg er stor fan af Arrested Development, så for mig var det sjovt bare at have ham på settet.

Føler du, at dine prioriteringer har ændret sig, efter du er blevet mor?
Jeg føler mere, at det er andre prioriteringer i mit liv, og jeg kan virkelig godt lide det, når jeg kan dele de prioriteringer med andre medskuespillere, der også er forældre.

Hvad er mindre vigtigt for dig nu?
Alt der ikke har noget med mine børn at gøre. Jeg har aldrig været super ambitiøs, men nu når jeg overvejer roller, så er jeg meget urokkelig om, at det skal være i LA, fordi jeg ikke kan rejse. Jeg vil også gerne være en del af et ensemble, fordi jeg har lyst til at bære en hel film på mine skuldre og skulle filme hver dag i tre måneder.

Hvordan ser et idealt job ud for dig?
Hvis jeg kunne optage i bare 10 dage og så være færdig, så ville det være idealt, men det kommer aldrig til at ske. Det er det, jeg leder efter. Jeg er så heldig, at jeg kan lave en film om året og stadig være i stand til økonomisk at tage mig af min familie.

Og hvis du ikke kunne?
Jeg føler mig så heldig med mine karrierevalg. Jeg er den slags kvinde, der, hvis jeg ikke var i stand til at tjene nok penge for den tid jeg investerede, så ville jeg opgive karrieren. Jeg vil ikke være væk fra mine børn alt for længe.

Hvorfor er Turtles i denne her film så cool?
Hver af de fire Turtles er baseret på de fire græske temperamenter. Vi kan alle se os selv i en af de her Turtles. Det er en perfekt formular, der passer på alle. Jeg ved ikke, om det var meningen eller om det var en tilfældighed.

Du mener altså, at vi alle kan spejle os i en af padderne i filmen?
Ja, nogle af os er lige som Michelangelo, nogle er som Leo, nogle er som Raph. Vi kan alle relatere, og det er sjovt. Det appellerer til det indre barn, som vi alle har. Barnet slippes løs, og du behøver ikke komme med undskyldninger.

michelangelo-teenage-mutant-ninja-turtles

Hvilken Turtle identificerer du dig mest med?
Michelangelo. Han er en free-spirit. Han tager ikke tingene for seriøst. Jeg identificerer mig mest med ham. Jeg har også mine Leo øjeblikke, hvor jeg nogle gange bliver lidt melankolsk, men det er en del af min personlighed, som jeg ikke har særlig meget lyst til at udforske.

Har du nogensinde haft en skildpadde som kæledyr?
Jeg har aldrig haft en skildpadde som kæledyr, men jeg tager til Hawaii hvert år, og jeg besøger altid en havskildpadde. Jeg kalder ham Franklin. Han har et venstre øje, der væsker. Han er min buddy.

Har du nogen action scener i filmen?
Ikke mange. En del blev fraklippet, fordi vi blev nødt til at omarbejde historien. Men jeg kan fortælle dig så meget, at når skuespillere filmer action scener, så føler de sig virkelig badass på settet, og de rigtige professionelle står og griner af os. De synes, vi er en joke, men det er fint med mig.

Var det let for dig at komme i form igen efter baby nummer to?
Det var lettere anden gang. Jeg blev nødt til at ændre min diæt. Jeg kan ikke spise brød på samme made, som jeg gjorde før. Jeg spiser en hel del mere frugt og grøntsager nu. Det er kedeligt, men jeg bliver nødt til det .

Hvordan træner du?
Jeg træner en gang om ugen med en træner, og han straffer mig for kun at komme ind en gang om ugen. Jeg træner 1,5 timer. Min træner sætter mig ofte til at udføre kort intensiv cardio og så løfter jeg vægte. Det er ret tunge vægte. Klassisk curling quads med cardio.

Og børnene er vel også god træning?
Ja, børnene er den bedste form for motion. Nogle gange har jeg et af de der armband på, der tæller skridt. Jeg var oppe på 14.000 skridt den anden dag. Og det var bare mens jeg var hjemme. Det er altid op og ned, og rende efter dem. Og min baby vil holdes hele tiden. Han lader mig ikke sidde stille. Han vil have mig til at bevæge mig hele tiden. Det holder mig i form.

Tags: , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑