19-årige Nicola Peltz fik sit gennembrud i 'The Last Airbender', tv..." /> Ekslusivt interview med Nicola Peltz fra 'Transformers: Age of Extinction' - Filmpuls

interviews Nicola-Peltz-Transformers-Age-of-Extinction

Skrevet den 21 november, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Ekslusivt interview med Nicola Peltz fra ‘Transformers: Age of Extinction’

19-årige Nicola Peltz fik sit gennembrud i ‘The Last Airbender’, tv-seere genkender hende måske fra ‘Bates Motel’, og i år kunne vi se hende i den fjerde Transformers, ‘Transformers: Age of Extinction’, hvor hun spillede overfor Mark Wahlberg. Men hvordan var det at indspille en Michael Bay film? Hvem kunne alle replikkerne?

Hvad er Tessas historie i filmen?
Hun dater Shane (Jack Reynor), og hun holder det hemmeligt for sin far (Mark Wahlberg), da han er meget overbeskyttende. Jeg kan godt relatere til det, da jeg selv har 6 brødre. Tessas far tillader ikke, at hun dater, men hun gør det alligevel i smug. Hun tager til raceløb med Shane og har det sjovt. Det er en helt almindelig familie i starten, og så ender de i denne sindssyge situation.

Transformers-Nicola-Peltz-Jack-Raynor

Du får lov til at arbejde sammen med Mark Wahlberg og Stanley Tucci. Det må have været meget specielt for dig. Hvordan var det at skulle dele scener med de to superstjerner?
Stanley er så talentfuld og sjov at arbejde med. Mark var ligesom en far for mig. Jeg er så imponeret over, hvor professional Mark er. Han og Stanley blev ved med at tilføje nye replikker, og det gjorde det sjovere. Mark er så sjov. Han er en af de mest hårdtarbejdende personer, jeg nogensinde har mødt. Han kunne ikke bare sine egne replikker, han kunne også mine. Han fortalte mig, at han læste hele manuskriptet hver nat.

Den her film har en masse action. Hvordan forberedte du dig til de scener?
De sendte os på en træningslejr i Los Angeles. Og det er jeg glad for. Det var der virkelig brug for. Jeg var nødt til at være i god løbeform til denne film.

Ja, der er en del scener, hvor du løber rundt i høje hæle. Hvordan var det?
Det var en smule tricky. Det er en sportsgren i sig selv. Jeg blev nødt til at forberede mig til det. Det sjove er, at Michael (Bay) ikke fortalte os, hvornår tingene eksploderede rundt om os. Han ønskede, at vi udviste ægte frygt. Det var ret fantastisk.

Transformers-4-Mark-Wahlberg-Nicola-Peltz

Hvordan var det at arbejde med Michael Bay?
Han er utrolig intelligent, hvilket jeg fornemmede fra starten. Jeg mener, det her er en film, der har en meget menneskelig dynamik. Den starter ud som en helt almindelig historie, og så tager Michael historien og gør den til noget spektakulært. Det var ret utroligt.

Og er det sandt, hvad de siger om ham, at han presser dig til grænsen?
Tja, det gør han. Han forventer en professional indstilling og en hel del mod. Du bliver nødt til at være modig for at indspille en Michael Bay film. Ting vil højst sandsynligt eksplodere rundt omkring dig, og du bliver nødt til at bevæge dig rigtig hurtigt. Og det er det, der skete. Men jeg tror på, at det er præcis disse ting, der gør, at du kan lave en film som denne. Folk elsker det, fordi det er så veludført.

Følte du dig lidt som den nye pige i klassen, da du blev en del af denne franchise?
Sjovt nok, nej. Jeg følte straks, at jeg var en del af familien. Alle var en del af holdet med det samme. Vi var der allesammen for at lave den bedst mulige film. Det var virkelig team work.

Du sagde tidligere, at du har 6 brødre. Hvad sagde de til, at du skulle være en del af Transformer franchisen?
Åh, de var helt oppe at køre. Og det var min søster også. Hele min familie er store fans af franchisen. Og det var især cool, at mine brødre var super søde mod mig, de ville alle have billetter til premieren.

Husk også at læse vores anmeldelse af ‘Transformers: Age of Exctinction’, der udkom på Blu-Ray og DVD d. 20. november 2014.

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑