filmnyheder

Skrevet den 14 august, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Elementært komisk, kære Watson

Sir Arthur Conan Doyle’ udødelige karakter, og vel nok den bedste detektiv i verden, Sherlock Holmes, ja han rammer endnu engang biograferne. Og nej, det er ikke Guy Ritchie der her står bag, selvom hans ‘Sherlock Holmes 3’ er under pre-production.

Nej, for til vinter kommer et komisk twist på den kære detektiv og hans medhjælper/tro følgesvend, Hr. Watson. Instruktøren er Etan Cohen, som har skrevet manuskript til skægge film som ‘Idiocracy’ og ‘Tropic Tunder, der klart gør mig til optimist af dette projekt, der hedder ‘Holmes and Watson’. Hvem skal så spille de to karakterer, spørger du nok, kære læser? Lad mig spørge dig først: Kunne du lide komediefilm, som ‘Step Brothers’ og ‘Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby’ ? For hvis ja, så tror jeg du vil blive solgt til stanglakrids hér, da Holmes spilles af Will Ferrell og Watson er under John C. Reilly’ kyndige behandling.

Nyheden om denne film og hvem som spiller med, ja det har man vidst i et par år. Men nu har man udgivet et billede, hvor man endelig kan se Ferrell og Reilly som deres karakterer. Den planlagte danske udgivelse af denne film er d. 10 januar, altså næste år.

Billede copyright: Columbia-Sony Pictures

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑