Så er reboot-toget igang igen! Denne gang handler det om gyser-thrilleren 'Flatl..." /> Ellen Page leger med døden i den første trailer til 'Flatliners' remake - Filmpuls

Skrevet den 13 juni, 2017 | af Michella Malin Petersen

Ellen Page leger med døden i den første trailer til ‘Flatliners’ remake

Så er reboot-toget igang igen! Denne gang handler det om gyser-thrilleren ‘Flatliners’ (også kendt som ‘Leg Med Døden’ herhjemme) fra 1990, som dengang havde både Julia Roberts og Keifer Sutherland på rollelisten.

Selvom filmen ikke er kendt som en stor klassiker, var det en fin og effektiv lille thriller med en nostalgisk 90’er stemning. Den nye udgave er instrueret af danske Niels Arden Oplev (‘Mænd Der Hader Kvinder’), og har Ellen Page (‘Juno’, ‘Inception’), Nina Dobrev (TV-serien ‘The Vampire Diaries’), Diego Luna (sidste år’s ‘Rogue One: A Star Wars Story’) og Kiersey Clemons (den kommende DC blockbuster ‘Justice League’) i hovedrollerne Derudover vender Keifer Sutherland tilbage som Nelson fra den originale film, hvilket betyder at ‘Flatliners’ bliver en redux – altså en blanding mellem et reboot og en fortsættelse.

Du kan se filmens første trailer herover, samt den første plakat herunder. Det ser ud til at Oplev’s udgave bliver mere fokuseret på chok og æstetik end originalen. Helt håbløst ser det dog ikke ud… Hvad tænker i?

‘Flatliners’ har dansk premiere den 28. September.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.One Response to Ellen Page leger med døden i den første trailer til ‘Flatliners’ remake

  1. Well I just remembered why it is I hate horror moview

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑