Klovn Forever Casper Christensen Frank Hvam

En gang klovn, altid klovn

Det kunne man i hvert fald fristes til at sige, nu hvor Frank Hvam og Casper Christensen har startet optagelserne til ‘Klovn Forever’ i København og Los Angeles. 

Fire år efter, at ”Klovn – The Movie” blev årtiets største danske biografsucces, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Filmen startede optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage. Plottet i filmen er hemmeligt indtil videre, så vi må væbne os med tålmodighed. Castet offentliggøres løbende, men Nutmeg Movies og Nordisk film har dog afsløret, at filmen – udover Casper og Frank – naturligvis også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia.

Casper Christensen og Frank Hvam udtaler: “Grunden til at der er gået 4 år, er at vi ventede på en idé der var så stærk, at vi kunne lave en film der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten.”

‘Klovn Forever’ forventes at få dansk biografpremiere i september 2015, og det bliver igen med Mikkel Nørgaard (Klovn – The Movie, Fasandræberne) som instruktør.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.