Så er det tid ..." /> Endnu en ny 'Wonder Woman' trailer! - Filmpuls

film trailers

Skrevet den 6 maj, 2017 | af Sidsel Minuva

2

Endnu en ny ‘Wonder Woman’ trailer!

Så er det tid til endnu en ‘Wonder Woman’ trailer! Den blev vist i forbindelse med DC’s tv-program ‘Gotham’ på FOX.

Hvorimod sidste trailer fra marts fokuserede på Wonder Woman’s baggrund og opvækst og gav os en del information om plottet, så prøver denne trailer klart at fremhæve filmens humoristiske side.

Dette kommer mest til udtryk via Chris Pine’s karakter, Steve Trevor. Stort set alle hans replikker i traileren viser hans sarkasme, og indtil videre ser det ud til, at det er ham og Wonder Woman’s forsøg på at begå sig i menneskenes verden, der er kilden til filmens humor.

Steve Trevor får næsten flere replikker end Wonder Woman selv denne gang, og traileren får ham til at fremstå som en sarkastisk kommentator og et modstykke til den stærke, seriøse Wonder Woman. Som traileren portrætterer ham, er han ikke min kop te, men man kan heldigvis ikke altid skue hunden på traileren…

Men hvad siger I til den nye trailer? Yay or nay?

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten2 Responses to Endnu en ny ‘Wonder Woman’ trailer!

  1. Sebastian Pedersen says:

    Yay, it’s Gal Gadot

  2. Mit store problem ligger ved Gal Gadot – gudesmuk kvinde, uden tvivl – men hun har samme udstråling som en våd kareklud. Samtidig er hun ikke en særlig god skuespillerinde… Tror på ingen måde at hun kan bære en hel film selv, og hvis der er noget Wonder Woman skal være, så er det karismatisk. Filmen ser flot ud visuelt – men det er også det. Humoren er bundflad og skuespillet virker livsløst. Jeg er ikke specielt begejstret, men håber at blive positivt overrasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑