Før 'Entourage: The Movie' var der bare 'Entourage'.

Vi anbefaler 'Entourage' - Filmpuls


Skrevet den 19 juni, 2015 | af Kofi Lawson

Vi anbefaler ‘Entourage’

Før ‘Entourage: The Movie’ var der bare ‘Entourage’.

‘Entourage: The Movie’ har sin gang i de danske biografer (du kan læse anmeldelsen her) og vi vil gerne stoppe op og sætte prisen på serien bag filmen. ‘Entourage’ er en amerikansk komedie-drama serie, der første gang havde premiere den 18. juli, 2004 på den amerikanske TV-kanal HBO.

Plot:‘Entourage’ følger den unge TV-stjerne Vincent Chase (Adrian Grenier) og hans barndomsvenner bestående af broderen Johnny “Drama” Chase (Kevin Dillon), manageren Eric Murphy (Kevin Connolly) og altmuligmanden Salvatore “Turtle” Assante (Jerry Ferrara) gennem deres vilde oplevelser i Los Angeles, med fokus på Vincents skuespillerkarriere. Derudover spiller Jeremy Piven den højtråbende, men elskelige, Ari Gold, der er Vincents agent.

Du skal se ‘Entourage’ fordi serien er yderst humoristisk og nyskabende på mange aspekter. Den er nyskabende bl.a. ved kameraføringen og cameos. I løbet af seriens 8. sæsoner er der så mange cameos fra kendisser der spiller så overdrevne versioner af dem selv, at du kommer til at tro at de rent faktisk er sådan som personer. ‘Entourage’ er skabt af Doug Ellin og skuespiller Mark Wahlberg og ‘Entourage’ er løst baseret på Wahlbergs oplevelser i filmbranchen.

Så hvis du vil have et humoristisk indblik i Hollywood-livet, så er ‘Entourage’ helt klart noget for dig. Alle 8. sæsoner af ‘Entourage’ kan streames nu på HBO Nordic.

entourage

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑