Med sin seneste Golden Globe pris som bedste mandlige hovedrolle i en..." /> Er Ryan Gosling overvurderet? - Filmpuls

Skrevet den 14 januar, 2017 | af Kofi Lawson

Er Ryan Gosling overvurderet?

Med sin seneste Golden Globe pris som bedste mandlige hovedrolle i en musical eller komedie, er Ryan Gosling nu en vaskeægte Hollywood-Stjerne. Han har også det bonus at han anses som et sex-symbol.

Men hvem er Ryan Gosling egentlig og er han bare omgivet af for meget hype. Vi i Filmpuls redaktionen vil gerne diskutere dette nærmere.

Blå Bog:                                                                                gosling

Navn: Ryan Thomas Gosling

Født: 12-11-1980

Land: Canada

Privat: Gift med skuespiller Eva Mendes

Gosling har været i gang længe, faktisk siden 1993 hvor han var med i Disney underholdningsshowet ‘The Mickey Mouse Club’. Han medvirkede i en række tv-shows, hvor han blandt andet spille den unge Herkules i ja…’Young Hercules’.

Springet fra tv til film tog han i 2000, da han medvirkede i ‘Remember the Titans’. Han har ikke set sig tilbage siden og man må sige at overgangen fra barnestjerne til voksenstjerne/sexsymbol har været fejlfri.

Gosling har nogle gode præstationer på bagen efter min mening, med film som ‘Half Nelson’, ‘Lars and the Real Girl’, ‘Drive’ og ‘Crazy, Stupid, Love’ har han vist at han har talentet. Han har vist at hans talent ikke kun dækker de dramatiske roller men også de komiske.

Mit problem med Ryan Gosling er, at næsten alle hans præstationer siden ‘Drive’ minder om hinanden. Der har været for meget mystisk, mumlende, stereotypiske good-looking hovedrolletype som Hollywood, har det med at producere. Jeg har brug for at se ham i flere roller hvor han udfordre både sig selv og tilskueren med en solid præstation. Så i mine øjne er dommen på nuværende tidspunkt: Overvurderet!

Hvad siger de andre fra redaktionen?

Line her! Jeg vil gerne tale lidt om hvorfor Ryan Goslings ansigt er et problem. Og nu skal det ikke handle om udseende – for det er jo ikke hans skyld han ser ud som han gør. Mange mener jo, som Kofi skrev, at han er virkelig sexy (gør jeg ikke – men hey, det er subjektivt). Det her kan hurtigt komme til at lyde som et alt for personligt angreb, men vær sød at læs det som konstruktiv kritik: Hans ansigt er enormt udtryksløst. Det er som om han går rundt med en ansigtsmaske på hele tiden og skal lade ansigtsmusklerne være i ro, imens masken tørrer. Hans mund bevæger sig knap nok når han taler, som om han prøver at bugtale – og det gør at hans skuespil bliver meget tomt og flat.  Det virkede sindssygt godt i Drive, hvor han skal være denne kolde og mystiske type. Men i de fleste film virker det bare ikke.

Vi siger tak til Line. Hvad siger resten af redaktionen så..   

Skærmbillede 2017-01-14 kl. 14.59.24Skærmbillede 2017-01-14 kl. 14.53.45shit talk

Tak Michella….og David?  

dave

Og tak til David.. 

Tja.. som du kan læse, så er der ikke den store begejstring for The Gos her i Filmpuls-lejren. Der er plads til forbedringer. Vi savner lidt diversitet i valg af roller og måske lidt mere liv i ansigtsregionen på den efterhånden ret sexy (ifølge woman.dk) Ryan Gosling. Jeg og resten af redaktionen, ser i hvert fald frem til at se hvad han disker op med i ‘Blade Runner 2049’. To Be Continued…. 

Stort tillykke Ryan! Fra alle os på Filmpuls-redaktionen, det er velfortjent…i guess?Tags: , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑