Der er massere af hypede ..." /> Er titlen til ’Star Wars: Episode VII’ afsløret? - Filmpuls

film trailers

Skrevet den 8 maj, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

Er titlen til ’Star Wars: Episode VII’ afsløret?

Der er massere af hypede film i vente, men en af de mest ventede må uden tvivl være J.J Abrams’ kommende ‘Star Wars: Episode VII’. For nyligt blev det officielle cast til filmen afsløret og nu ser det ud til at vi måske også kunne have en officiel titel.

Selvom det ikke er bekræftet, skulle filmens arbejdstitel være ‘Star Wars: The Ancient Fear’.

Titlen skulle eftersigende være en reference til filmens superskurk, spillet af Max Von Sydow som desuden skulle være så frygtindgydende at han får Pazuzu fra ‘The Exorcist’ (som også havde Sydow med på rollelisten) til at ligne en ren Teletubby. Så er de forventinger vist sat højt nok op.

Filmens handling er stadigvæk en hemmelighed men filmen er baseret på J.J Abrams’ eget manuskript som han skrev sammen med Lawrence Kasdan, som bekendt stod bag ‘Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back’. Komponisten John Williams, der stod bag de originale film’s ikoniske soundtracks, vender også tilbage.

‘Star Wars: The Ancient Fear’ (?) får verdenspremiere den 18. December 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑