Skrevet den 27 juni, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

Fantasticly Beastly featurette

For nogle dage siden dukkede der en featurette op til den længe ventede Harry Potter fortsættelse: ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Tilbage i julen fik vi den første trailer til filmen, hvor vi fik lidt at vide om hvad filmen ville handle om, og fik en kort introduktion til et par af karakterene. For snart 3 måneder siden fik vi så den seneste trailer til filmen, hvor vi fandt ud af hvordan tonen i filmen ville være, og vi så nogle flere af karaterene, samt uddybet nogle andre.

I denne featurette fortæller J.K. Rowling lidt om tankerne hun har lagt bag historien, samt vi hører Eddie Redmayne fortælle lidt om sin karakter.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ bliver instrueret af David Yates, der også instruerede Harry Potter 5-7, mens manuskriptet er blevet skrevet af J.K. Rowling. Det er første gang hun selv har skrevet et manuskript.

‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får premiere d. 17. november.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑