Viaplay

Filippa Coster-Waldau indtager hovedrollen i ny Viaplay Original

Filippa Coster-Waldau spiller hovedrollen i den næste Viaplay Original ‘Hvad med Monica’. Serien består af 8 episoder og skildrer en gruppe teenagere i tiden efter en uopklaret forbrydelse, som ekkoer langt ind i skolegården. Optagelserne er netop gået i gang, og serien forventes at få premiere på Viaplay i slutningen af 2021

Serien ‘Hvad med Monica’ følger 16-årige Louise, hvis liv vendes på hovedet, da bedsteveninden, Monica, bliver voldtaget til en fest, som Louise forlod hende tilTynget af skyld og opsat på at gøre alt godt igen, går Louise egenhændigt i gang med at lede efter gerningsmanden. Da det viser sig, at gerningsmanden måske skal findes indenfor deres egen vennegruppe, bliver det dog kompliceret; Alle har hemmeligheder, forbudte følelser og drifter, og ingen kan reduceres til at være enten udelukkende onde eller gode – heller ikke Louise. Hun har nemlig forelsket sig i den mystiske outsider, Thais, og da det pludselig er ham, der anklages for voldtægten, tvinges hun til at vælge: Skal hun pligtskyldigt tage Monica og vennernes parti, eller skal hun gå imod strømmen, følge sit hjerte og forsvare Thais, som hun mener er uskyldig?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.