pulsen

Skrevet den 5 august, 2018 | af Line F. Svare

0

Film du skal glæde dig til sidste halvdel af 2018

Vi har prøvet at begrænse os, selvom det er virkelig svært! Men her får du anbefalinger til nogle af de film, du bør glæde dig til at se det næste halve år.  Skriv i kommentarfeltet hvad du glæder dig mest til!

Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot

9. august
Anmeldelserne for filmen var været blandede, men grundet historien, setting og ikke mindst et lækkert line-up af skuespillere, inklusiv Jonah Hill og Joaquin Phoenix, som begge skulle levere fantastiske præstationer, er det svært ikke at blive bare lidt interesseret i dette biografiske og humoristiske skæve drama! Filmen handler om satiretegneren John Callahan, som kommer ud for en ulykke og må sidde i kørestol.

The Meg

9. august

Jason Statham vs. mega-haj! Hvad mere behøves? Filmen er en tydelig hyldest eller et inspireret værk over datidens B-film, hvilket vil sige, at den bestemt ikke skal tages seriøst og bare ses som super overdrevet underholdning. Kan man det, er filmen sikkert et kig værd! Det finder vi ud af om få dage.

De Utrolige 2

30. august

I 2004 kom Pixar med den geniale ‘De Utrolige’ om en helt almindelig familie, som har helt almindelige problemer – men som også lige er superhelte. Alle disse år senere kommer der nu en efterfølger, som ser ud til at være lige så genial som den første.

The Nun

6. september

Man kan let have et lidt blandet forhold til disse spin-off film der er linket til James Wans fantastiske ‘The Conjuring’-film, men alligevel er det til en vis grad interessant med et gensyn med nonnen. Vi krydser fingrer her hos Filmpuls!

A Simple Favor

27. september

Denne thriller ligner en blanding af ‘Gossip Girl’ og ‘Gone Girl’. Lyder umiddelbart godt, men ud fra traileren er det dog svært at bedømme. I hovedrollerne er Blake Lively og Anna Kendrick. Kendrick spiller en blogger som undersøger hendes hemmelighedsfulde venindes pludselige forsvunden.

Journal 64

4. oktober

Afdeling Q-filmene har været en kæmpe succes i Danmark, hvor hver film har tjent enormt stort ind. Den mørke skandinavisk krimi-genre tiltaler virkelig mange af os. ‘Journal 64’ er en af de bedste af bøgerne i ‘Afdeling Q’-serien, så det bliver spændende at se hvordan den bliver overført til film.

Vildheks

11. oktober

‘Vildheks’ er baseret på bogserien af Lene Kaaberbøl. Filmatiseringen af den ikoniske ‘Skammerens Datter’ fra samme forfatter, var en god overraskelse. Mon det samme kan ske med ‘Vildheks’? Kan vi i Danmark fortsætte med at lave flotte og spændende ungdoms fantasy film, som også kan tiltale de voksne?

Christopher Robin

11. oktober

Hvem glæder sig ikke til den her? Peter Plys og hele banden er tilbage i en live-action udgave der endda har en helt ny historie og en mere moden drejning. Animationerne ser virkelig flotte ud, og så har vi Ewan McGregor i hovedrollen. Hvis den fejler, bliver det forhåbentlig et dejlig gensyn med barndommen!

Halloween

18. oktober

En efterfølger til originalen, hvilket vil sige alt andet ignoreres. Specielt fordi folkene bag virker vanvittig passionerede, glæder vi os til denne film, og vi er klar på at se Michael Myers tilbage i sit rette, uhyggelige element!

Venom

18. oktober

Tom Hardy tager rollen som en journalist, hvis krop bliver overtaget af en alien. Venom er en klassisk og ikonisk Spider-man skurk, og denne solo film ser ud til at blive ret fed. Vi er ihvertfald ret glade for Tom Hardy her hos Filmpuls, så det kan vel ikke gå helt galt?

Bohemian Rhapsody

1. november

Queens musik er intet mindre end fantastisk og de mange hits tager ingen ende. Så at lave en film, om netop bandet bag og ikke mindst den ikoniske forsanger Freddie Mercury, virker ikke som en dårlig ide. Ud fra traileren ser det ud til at filmen er fyldt med det geniale musik, og Rami Malek ser ud til at ramme Freddie Mercury ret perfekt.

Fantastic Beasts: Crimes of Grindelwald

15. november

Vi har måtte vente to år på opfølgeren til den fantastiske 1’er. Hvilke væsner slippes løs denne gang? Klarer Jude Law at portrættere Dumbledores unge lune? Og hvad med Johnny Depp som Grindelwald? Der er SÅ meget at glæde sig til! Vi vil bare gerne tilbage til det fantastiske Harry Potter-univers NU!

I Krig & Kærlighed

15. november

Vi har fra starten glædet os en hel del til denne danske film. Den ser ud til at fortælle en spændende og rørende historie, og så er den historiske setting, 1. verdenskrig, ikke set før i dansk film. De to talentfulde skuespillere Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster tager hovedrollerne, og spiller sammen med Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen og tyske Tom Wlaschiha (Game of Thrones).

The House That Jack Built

29. november

Lars von Trier er en mand der altid provokerer og deler vandene. Hans film er udfordrende og anderledes og lige meget hvad han kommer med skal vi se det. Det er altid en filmisk forfriskning, om man så kan lide det eller ej, synes det er for meget eller ej. 

Suspiria

‘Suspiria’ har desværre ikke fået nogen dansk premieredato endnu, men vi krydser stærkt fingrer. Dette er et remake der ser ud til at have fået frie tøjler og som fanger tidsperioden og atmosfæren, uden at kopiere den gamle. Den ser dybt fascinerende ud – også som enkeltstående værk. Værd at nævne er, at instruktøren bag er italienske Luca Guadagnino (Call me by your name).

Mary Poppins Returns

25. december

De første billeder og klips imponerede en del af os, mest grundet de flotte billeder og kostumer. Ligegyldig hvad, bliver det fantastisk at få et gensyn med Mary Poppins verden – og Emily Blunt ser da meget god ud som Mary Poppins? Udover hende er castet pyntet flot med Meryl Streep, Colin Firth, Ben Whishaw og Lin-Manuel Miranda.

Ternet Ninja

25. december

Anders Matthesen er endelig tilbage! Og nej, vi tænker ikke på den kommende musical-udgave af ‘Terkel i Knibe’, men filmatiseringen af hans ultra populære bog ‘Ternet Ninja’. En ung dreng får en bamse af sin onkel Stewart, som viser sig at være levende og hævntørstig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑