Der har længe været arbejdet på en film om det store ikoniske enge..." /> Film om Queen er på vej, med titlen 'Bohemian Rhapsody' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 18 juli, 2017 | af Line F. Svare

2

Film om Queen er på vej, med titlen ‘Bohemian Rhapsody’

Der har længe været arbejdet på en film om det store ikoniske engelsk rockband Queen. Men nu er der endelig helt officielle nyheder om, at optagelserne går i gang! Queen afslører nemlig på deres hjemmeside, at filmen er på vej, og optagelserne begynder nu til september i London.
Filmens titel er også blevet offentliggjort: ‘Bohemian Rhapsody’, hvilket er et af Queens største numre.

Som tidligere fortalt, er det Bryan Singer som skal instruere, han har tidligere bl.a. været instruktør på de to seneste og to første X-Men-film.
Rami Malek skal stadig også spille Freddie Mercury. En virkelig tung opgave at tage på skuldrene, at skulle portrættere sådan et ikon. Men ren udseendemæssigt må man sige at søde Malek passer godt ind i rollen. Og han har også vist, at han er en virkelig dygtig skuespiller – så forhåbentlig kan han klare de næsten umulige forventninger og krav.

De resterende medlemmer i Queen, Brian May, Roger Taylor, og John Deacon, har ikke fået skuespillere tilknyttet endnu, officielt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.2 Responses to Film om Queen er på vej, med titlen ‘Bohemian Rhapsody’

  1. Skal nok blive interessant. Er stadigvæk ærgerlig over at det ikke er Sacha Baron Cohen der skal spille Freddie Mercury – han havde været perfekt. Rami Malek ser for ung ud. Men håber det kommer til at fungere. Er i hvert fald spændt!

    • Line F. Svare says:

      Er enig i at Rami Malek ser for ud ung! Det kunne have været interessant med Sacha Baron Cohen helt klart! Men synes nu også Rami passer rigtig godt ind i rollen udseendemæssigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑