Film som skribenten ser frem til i 2019 – Del 2

Vi fortsætter fra hvor vi slap, men denne gang, så kan jeg godt afslører, at skribenten primært glæder sig til superheltefilm i denne anden del.

X-Men: Dark Phoenix – Premieredato: 7/2

Dette bliver de 13. kapitel i X-Men Universet, siden Bryan Singer tilbage i år 2000 lavede den første film, som var startskuddet på Marvel-studios og superheltefilm, som vi kender dem i dag. Denne films fokus vil være på karakteren Jean Greys, og hendes forvandling til Pheonix, den mægtigste af alle mutanter. Filmen synes at gå en mere mørk vej, og traileren giver os et godt hint til hvilken en film vi har i vente. Filmen er instrueret af Simon Kinberg, der har skrevet mange af de forgående manuskripter til X-Men filmene, men her også får chancen som instruktør.

Captain Marvel – Premieredato: 7/3

Filmen som mange Marvel-fans har ventet på. Brie Larson er Carol Danvers, en jægerpilot der får superheltekræfter, og bliver til mægtige Captain Marvel, der bliver involveret i en intergalaktisk konflikt mellem to fremmede verdener. Derudover så får Captain Marvel sikkert også en hovedrolle i den næste Avengers-film.

Avengers: Infinity War Part 2 – Premieredato: 25/4

Og apropos Avengers teamet, så glæder denne skribent sig som et lille barn til det næste kapitel. SPOILER: Det endte jo ikke så godt sidste gang, og Marvels vel nok mest interessante skurk på det store lærred, Thanos, ja han vandt over Avengers og hele Universet. Det bliver hvert fald spændende at se, hvordan vores helte (dem som er i live) kommer ud af denne kattepine, og gør det af med Thanos.

Joker – Premieredato: 3/10

Dette er oprindelseshistorien om Batman-universets største skurk. Joaquin Phoenix, der normalt kun spiller i smalle film fortiden, er manden der skal bringe denne psykopat-djævel til live, og de “behind the scenes” billeder som er blevet leaket, ja de tyder på at Phoenix er den rette mand siden Heath Ledger. I instruktørstolen sidder Todd Phillips, der bedst er kendt i komedie-genren. Her kan du se et klip fra Hollywoods sladdercentral nummer 1, TMZ.com, der udgav denne optagelse fra den nye Joker film.

Shazam! – Premieredato: 4/4

Dette er historien om drengen Billy, der med ordet SHAZAM!, med et bliver til superhelten Captain Marvel… ja, det er lidt forvirrende, men DC har altså også en helt ved det navn. Jeg havde absolut ikke skænket dette projekt en tanke, men det var lige indtil traileren udkom. Elsker det komiske “touch”, og det glæder mig, at jeg dette år kan se frem til hele to DC Comics film, der drejer væk fra den dårlig stil, som i de sidste 5 år har ødelagt DC’s gode renommé.

Kingsman 3 – Premieredato: November måned

Der er en del som ikke kan døje Kingsman filmene, især 2’eren, som mange så som en stor skuffelse. Men ikke mig! Jeg knuselsker begge film, og er fuldstændig klar til det tredje kapitel, som stadig har Matthew Vaughn på banen som instruktør. Vaugh har derudover meddelt, at vi i fremtiden nok også vil se spin-off film, hvor vi ryger tilbage til det 19. århundrede og ser Kingsmen nok med høj hat og stok… det er jeg frisk på!

Ja, det var det. Og så er der nogle som efterlyser: Jamen, hvor er ‘Star Wars: Episode 9’, ‘Wonder Woman 1984’, remaket af ‘Men In Black’, Disneys ‘Aladdin’/’Løvernes Konge’/’Toy Story 4’/’Frozen 2’, ‘Godzilla: King of the Monsters’ eller filmatisering af musicallen ‘Cats’??? Ja, det er ikke på listen, da jeg ikke glæder mig til dem, men man kan jo altid håbe på at disse film og andre vil overraske denne skribent.

Copyright: Marvel, DC, Warner Bros., 20th Century Fox, Walt Disney Pictures

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.