'Love Wedding Repeat'. Læs anmeldelsen på Filmpuls.dk
Copyright: Netflix

Filmanmeldelse: Love Wedding Repeat

3

En bryllupsdag udvikler sig på de værst tænkelige måder, og brudens bror må forsøge at holde styr på alle strabadserne, i denne komedie fra Netflix. 

Hvad handler den om?

Jacks søster Hayley skal giftes i Rom med hendes italienske kæreste. Dagen skal allerhelst gå perfekt, men mens dagen skrider frem må Jack håndtere hans utålelige ekskæreste, en selvcentreret “man of honor”, en stærk dosis sovemedicin, “the girl that got away”, og Hayleys kokain-snusende ekskæreste. Det lyder som en opskrift på en katastrofe, og det ender det da også med. Men hvad nu hvis skæbnen bryder ind og får dagen til at løbe på en helt anderledes måde?

Filmen er baseret på den franske film ‘Plan de table’, og minder i sin opbygning meget om ‘Groundhog Day’ og ‘Edge of Tomorrow’. Den er skrevet og instrueret af Dean Craig der bl.a. også har skrevet ‘Stor Opstandelse’ og ‘A Few Best Men’ der på samme måde skaber drama til familieforsamlinger. 

'Love Wedding Repeat'. Læs anmeldelsen på Filmpuls.dk
Copyright: Netflix
Foto: Riccardo Ghilardi

Vil jeg anbefale den?

Filmens allerstørste problem er, at selvom “skæbnen bryder ind” og skaber flere alternative situationer, er det faktisk kun to versioner vi får lov at se. Karekterne er faktisk rigtig sjove, specielt Aislings Bea’s ‘Rebacca’ og Tim Key’s ‘Sidney’. Desværre er der ingen af dem kommer i særligt fokus fordi filmen kun holder sig til de to versioner. Det er virkelig en skam for filmens karakterer og plot kunne sagtens bære at det hele skejer endnu mere. Man begynder også at stille sig selv spørgsmål som filmen aldrig svare på. Såsom, hvorfor er Jacks eks inviteret til søsterens bryllup? Hvorfor bor søsteren i Rom? Hvordan kender flokken hinanden? Og hvilken slags medicin, udover sovemedicinen, tager Hayley? Nogle af spørgsmålene bliver besvaret da Olivia Munns karakter ‘Dina’ skal introduceres for forsamlingen. Men desværre bare ikke nok. 

'Love Wedding Repeat'. Læs anmeldelsen på Filmpuls.dk
Copyright: Netflix
Foto: Riccardo Ghilardi

Sam Claflin der spiller Jack og Eleanor Tomlinson der spiller søsteren Hayley, har dog en rigtig god kemi sammen. Man tror på kærligheden imellem dem og at Jack vil gøre alt for at søsteren er lykkelig. Også selvom det betyder at han får mere end rigeligt at se til.
Hele filmen lyder en smule sukkersød, og det er den også, men det værste bliver holdt  nede af en del britiske bandeord, som jeg er stor fan af. 

'Love Wedding Repeat'. Læs anmeldelsen på Filmpuls.dk
Copyright: Netflix
Foto: Riccardo Ghilardi

På den visuelle side virker filmen forhastet. Filmen foregår i Rom, men man får ikke set noget særligt af byen eller kulturen. For midt vedkommende kunne den sagtens være foregået i England uden at det ville ændre på historien. Der er også småfejl som at karakterne pludselig er i skygge, hvor de i klippet forinden havde stået i bragende solskin. Det er de er små, så er det alligevel en irriterende torn i øjet. 

Filmen ender desværre med at være en lidt tam affære. Det er synd for den har bestemt potentiale til at kunne være blevet meget mere. Men hvis du mangler noget at se på en søndag med tømmermænd, så er den vel egentlig ok. 

Kort fortalt
Love Wedding Repeat er champagnen blevet lunken. Den har bestemt sine gode øjeblikke både med humor og følelser, men det overskygges af filmens opbygning der ikke udvikler sig særlig. Men den fungere fint som tømmermændsmateriale.
Samlet bedømmelse
Læs bedømmelse0 stemmer0
3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.