Sofa-faktor

'Seal Team 8: Beh..." /> Filmanmeldelse: Seal Team 8: Behind Enemy Lines - Filmpuls


dvd / blu-ray DVD og Blu-ray anmeldelse af filmen 'Seal Team 8: Behind the Enemy Lines'.

Skrevet den 12 september, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Filmanmeldelse: Seal Team 8: Behind Enemy Lines

Sofa-faktor

‘Seal Team 8: Behind Enemy Lines’ handler om en gruppe Navy Seals (yes, sjovt nok team 8), der skal til Congo og befri nogle gidsler. Mission bliver mere omfattende end de havde regnet med, og lige pludselig står den lille gruppe Navy Seals til ansigt med Congos mest frygtede smugler organisation.

DVD og Blu-ray anmeldelse af filmen 'Seal Team 8: Behind the Enemy Lines'.

Hvis du sammenligner filmen med andre moderne soldaterfilm, så er der langt til film som fx. ‘Black Hawk Down’, ‘The Rock’, ‘Saving Private Ryan’ og ‘Behind the Enemy Lines’ i forhold til historien og specielt karaktererne; som slet ikke formår at opbygge en relation til mig. Derfor er filmen heller ikke så nervepirrende, da jeg dybest set er lidt ligeglad, hvis vores soldaterkammerater bliver sprængt i luften. Historien er ikke nytænkende, men den er heller ikke værst…

Den første halvdel er sådan set ok; som også har en masse action – uden der går alt for meget Rambo i den. Men sidste halvdel, specielt slutningen, går der max 80’er Rambo og Commando i den, som også ender med den klassiske boss fight scene til sidst, hvor den gode og onde vælger en god gammeldags slåskamp fremfor at skyde på hinanden – også selvom de har mulighed for at skyde hinanden.

Extra materiale

DVD’en indeholder det klassiske extra materiale i form af “behind the scenes”, hvor vi får et indblik i hvordan filmen er blevet optaget krydret med interviews med skuespillerne og folkene bag kameraet. Der er også en version af filmen med instruktøren Roel Reinés kommentar under filmen, hvis du er til det.

Filmanmeldelse: Seal Team 8: Behind Enemy Lines Jeppe Andersen

Seal Team 8: Behind The Enemy Lines - DVD/Blu-ray udgivelse d. 12. juni 2014

Sofa-faktor
Extra materiale

Kort fortalt: Er du til god gammeldags action i form af moderne specialstyrke militærfilm, så kan du sagtens smide dig på sofaen og kaste DVD skiven på din maskine. Desværre mangler filmen interessante karakterer, så du virkelig hepper på dem, når kuglerne flyver om ørene på dem. Slutningen er skrevet og filmet efter bedste Rambo stil, hvor du selvfølgelig heller ikke går glip af den klassiske boss fight.

3


User Rating: 0 (0 vurderinger)


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑